Ge mig mat!!

Fan va hungrig jag är!!! Har inte ätit så mycket idag, kom jag på när jag handlade kvällsmat :P väntar på att Jesper ska sluta så man kan börja med maten.. Men jag är helt död! Frida och Jonas kom hem för en stund sen, men dom är mer döda än jag så vi lär väl inte få nån mat ikväll ;) Får nog rycka upp mig nu!! Maaat!!!


Jävla åska!

Åhh det har åskat här i flera timmar.. Ovädret drar förbi och kommer tillbaka hela tiden.. Hatar att va själv när det åskar! Haha.. Vet inte när Frida och Jonas kommer tillbaka. Hoppas dom har det mysigt på grönan i det här vädret ;) Jesper lär jobba hela kvällen, så jag får väl krypa ihop i fosterställning i ett hörn nånstans.. Usch! Jag som är röksugen också :P Vågar inte riktigt gå ut just nu! Det mullrar överallt. Skulle faktiskt inte bli förvånad om blixten slår ner i mig om jag går ut och röker :P Jag lyckas alltid dra på mig en massa skit! Nu ser det ganska fint ut, så ska nog passa på att springa ut :) Tjingeling!

Fler armband

Mer armband jag har gjort ;) 50 kr styck! Finns endast ett av varje!


Nyaste armbanden

Här är dom senaste jag har gjort :) säg till om du vill köpa ett! 50 kr styck


Chill

Nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på vad jag ska hitta på. Jesper jobbar och Frida och Jonas är på grönan. Tror jag ska göra lite armband ;) eller baka cupcakes! Känner mig inspirerad nu, så jag börjat nog med att kasta ihop några armband :) har gjort endel nu!


Fun

Nu sover dom andra tre som stockar :P va ska jag hitta på då? Tittar på 2 & 1/2 men. Dom gamla avsnitten har man sett tusen gånger, men det är lika kul ändå! Dålig humor kanske? ;) ba lite! Imorn ska Frida och Jonas på grönan, så då lär nog jag göra lite armband ;) gjorde 15 st igår! Kände mig nog lite inspirerad tror jag. Nu börjar verkligen pärlorna ta slut, så på onsdag blir det nog att köpa mer :D wie!!! Nu ska jag ta en cigg, sen försöka sova :) god natt!


God morgon!

Vaknade i klok tid idag för en gång skull! Brukar vakna runt kl 12, men idag vaknade jag innan 10 ;) ligger ännu på sängen och kollar på tv. Tittar på doctors på på 4an. Väldigt intressant program faktiskt. Gillar såna program som handlar om hälsa, sjukdomar och sånt! Snart ska jag hoppa in i duschen gör Frida och Jonas kommer hit om ett tag :) wie! Då slipper jag va själv i några dagar, för Jesper jobbar ju så jävla länge jämt! Men det är bra att han gillar sitt jobb och vill jobba hela tiden :P nu måste jag nog skynda mig lite! Puss puss!


Längtar!

Imorn kommer världens bästa Frida och Jonas hit till oss i Sthlm! :D ska bli sjukt kul! Dom ska på grönan, men det vill jag verkligen inte! Hatar karuseller :P så det får dom göra själva. Jesper kommer jobba hela dagarna, så vi får hitta på nånting utan honom ;) är väldigt sugen på att åka in till centrum och leta efter nån bra affär med pärlor :) har massor av idéer på armband jag vill göra, men har inte riktigt alla pärlor jag behöver. Så en tur på stan har jag inget emot!


Nice

Ligger på sängen och kollar på Disney channel! ;) bästa som finns. Eller hur? ;) testar mina nya armband jag köpte idag. Sjukt fina :) 10 kr styck på glitter!


Maat

Väntar på mat på Max :) va har gått runt i kista galleria i typ en timme. Är helt slut! Har fått massor av snygga underkläder av Jesper ;) tur jag har en så snäll pojkvän!


I'm on a boat!

Varje gång jag ska ta båten tänker jag på den låten ;) vet inte varför! Har knappt lyssnat på den, så varför dyker den upp i skallen varenda gång? :P Jag sitter på båten just nu! Väntar på att den ska börja köra :) ska äntligen få träffa min älskling!!! Åh va jag längtar <3 (kanske skulle ha tagit en av lyxkryssarna som har lagt ankar här utanför hamnen ;) )


God morgon, typ!

Usch va jag sov dåligt inatt. Gick nyss upp ur sängen för jag blev så rastlös! Tror det är för att jag ska träffa min älskade Jesper idag :) två veckor sen sist, så ska bli sjukt skönt att få träffa honom! Vi har varit tillsammans i över 7 månader nu, och det pirrar fortfarande i magen när jag ser honom :) åh va jag är kär! Det är nog den härligaste känslan som finns :) Jag vill aldrig förlora honom, för utan honom hade jag aldrig orkat med allting! Du gör mig hel <3


Varmt!!

Satan va varmt det är idag.. Sitter här i lägenheten och svettas ihjäl!! Solen ligger på hela dagen, så det kan bli runt 40 grader här inne! Inte så nice! Jag är så varm jämt ändå, så skulle mer än gärna vilja ha det svalt här inne!!! Men det spelar typ ingen roll om jag har balkongdörren öppen och fläkten på. Det blir lika jävla varmt ändå :P men man ska väll inte klaga, egentligen. När det är kallt vill man ha värme och tvärtom! Aldrig kan man va nöjd ;) jag blir så trött av värmen. Vill göra armband, men det kommer jag aldrig orka med!! Usch!


Tja!

Idag tar jag det bara lugnt! Emelie är här :) har sålt några armband också. Orkar inte göra fler just nu, så har en ledig dag :) kommer säkert göra några ikväll om jag känner mig själv ;) kan inte bara sitta och göra ingenting! Behöver nånting att pyssla med hela tiden :) Vad gör ni idag?


Semaste

Mitt senaste armband :) gillade det som fan!


Fullt upp!

Har haft fullt upp hela dagen, så har inte riktigt hunnit blogga! Har gjort armband, tvättat och fixat med papper och mediciner. Min granne Robin va införbi förut och lekte med mina pärlor ;) Nu har jag en ledig stund så passar på att pausa med bloggning! På fredag åker jag till Jesper igen :) vi har snart varit ifrån varann i två veckor.. Känns som två år! Förut bodde vi ihop och sen flyttade han till Sthlm efter studenten för att jobba och jag blev kvar här på Gotland :/ tråkigt.. Men jag vill ordna allt som behövs först innan jag flyttar. Sen trivs jag ju här på ön, så vill inte stressa med flytten ;) men nån dag snart blir jag Sthlmare! ;)


Typiskt

Idag har det varit strålande solsken, varmt som fan och helt perfekt sommarväder! Men fick jag njuta av det? Nää.. Möten, pappersfixande och sånt hela dagen. Typiskt! Hoppas morgondagen bjuder på liknande väder, så jag kan få sola lite :) känner mig så blek, jämfört med hur jag brukar se ut så här långt in på sommaren! Solarium pallar jag inte. Känns så fejk :P så får be lite till han där uppe att det ska va fint resten av sommaren! Nu ska jag återgå till mitt armbands-skapande! Behövde en liten paus :)


Kissemissar

Finns det något gulligare än katter? Knappt!


Ärenden

Åker fram och tillbaka över hela stan idag! Mycket som måste fixas. Papper hit och papper dit! Papper som saknades, så jag va tvungen att åka hem för att leta. Hittade inte, så får fortsätta leta senare! Hämtade precis allergimedicin, så nu kan jag leva klokt igen ;) nu ska jag in till pappa, hämta min mat och åka hem och vila!!!!!


Nice häng!

Är hemma hos Frida just nu :) hänger med henne och Loke ;) är ännu lite sjuk, men kände att jag vill ut och göra nånting! Hämtade ut pärlor förut också, så nu kan jag göra armband tills jag får kramp i fingrarna :) ska färga dipdye igen ikväll, för det blev lite ojämt :P


Dipdye!

Sjukt nöjd med hur det blev!! :D


Spännande!!

Nu har jag sköljt ur färgen ur håret! Ska föna det om en stund, sen får vi se hur bra det blev ;) slänger kanske upp bild senare ;) om jag vågar!


Fail

Såg nu att jag råkade lägga ut några bilder två gånger i inlägget innan ;) Tror jag är lite vimsig, men det är ju ingen nyhet! Just nu sitter jag framför tvn och glor på How I met your mother. Bästa serien! Har nog sett alla avsnitt minst tio gånger :P men jag ser gärna dom tio gånger till! Senare kommer Frida förbi och hjälper mig färga håret. Ska äntligen göra min efterlängtade dipdye! På fastlandet är det ganska uttjatat, men här på Gotland vet många knappt vad det är ;) Så är det jämt! ;)


Work!

Började tillverka armband förra veckan som jag ska sälja för 50 kr styck! Har redan fått in en del beställningar :) Dom på bilderna är dom som finns att köpa för tillfället. Ska se om intresse finns, därefter utökar jag sortimentet. Intresserad? Maila mig på: [email protected]


Sool!!

Kom nyss hem från stranden. Typ första gången jag solade klokt på över en månad! Började känna mig lite för blek! Men nu ska jag förhoppningsvis ha fått lite färg!! Solen gick i moln ganska fort bara.. Men hann få lite sol på mig innan jag började frysa arslet av mig! Ikväll ska jag göra dipdye! Om nu Frida vill göra det på mig ;) Vill inte riskera att få det ojämt, så överlåter färgandet till någon annan!


Festa!

Åh va jag är sugen på att festa!! Har så jävla tråkigt! Saknar att ha människor runt mig! Men är man sjuk så är man.. Ska försöka få ihop lite folk nån dag och festa järnet!! Även fast jag inte dricker så har jag minst lika kul som alla andra, om inte roligare ;) kul att se på fulla människor ;)


Puss!

Äter en jävligt sen frukost. Är sjuk, så då får man sova länge ;)


Dipdye!!

Har köpt hårfärg, så ska försöka hinna med en dipdye i helgen ;) det blev en lila! Spännande!


Armband!

Gjorde några nya armband idag!


I walk the line

Sitter och kollar på Walk the line! Älskar fan den filmen :) vet inte hur många gånger jag har sett den nu, men den är lika bra varje gång! Gillar verkligen filmer som baseras på verkligheten och verkliga händelser. Det känns mer äkta! Inte så konstigt kanske ;) Idag sken faktiskt solen hela dagen, så passade på att njuta en stund på balkongen. Tog mig även ett glas alkoholfritt mousserande rosé :) smakade överraskande bra!


Hell yeah!

Eftersom att jag inte har nått jobb för tillfället, så ska jag börja sälja armband som jag gör själv :) blev sjukt nöjd med dom jag gjorde idag! Sålde två st efter bara nån timme ;)


Hatar!!!

Vill bara slänga ur mig lite hat just nu!! Jag HATAR folk som dömer andra utifrån utseende, ursprung osv! Jag möts mycket ofta av fördomar, för jag va ganska vilsen som ungdom och agerade utåt. Förstörde mycket för mig själv och sket i allt. Jag får höra dumma kommentarer om det jämt! Varför fattar inte folk att jag har ändrat mig! Varför ska folk döma mig för den jag va, och inte för den jag är? Lär känna mig liite bättre först kanske innan ni öppnar käften.. Vissa dagar blir jag arg, men jag ska inte lägga energi på såna människor. Jag vet vem jag är, och det är det viktigaste!!


Toppen!

Äckligt väder idag.. Har regnat till och från hela dagen!! Tråkigt.. Men då gör det inget om man sitter inne hela dagen :) Fick hem pärlor idag, så har gjort några armband! Sjukt nice. Beroendeframkallande är det :P


Happy!

Idag kommer nog bli en bra dag! Ska ut på krogen en sväng med Ronja ikväll :) Har inte varit ute sen i december! Känns som att det är dax nu ;) Det har liksom inte blivit av att gå ut nu sen jag slutade dricka. Känns inte som samma grej att gå ut nykter. Men ikväll ska vi fan ha kul ändå :) Fick hem lite fina pärlor idag förresten! Ska göra lite armband tänkte jag :) Jag har ingenting att göra på dagarna, så måste stimulera min kreativa sida lite! Älskar att skapa! Hoppas armbanden blir fina ;)


Livet

Livet är inte alltid lätt. Sen förra våren så har flera st nära/bekanta/vänners vänner gått bort, och det gör lika ont varje gång. Häromdan dog en väldigt ung tjej som precis skulle fylla 13! Hon tog självmord, sorgligt nog. Har suttit och läst på Facebook vad folk har skrivit till henne och om henne. Hon va mobbad, vilket ledde till att hon tog sitt liv. Jag blir både ledsen och förbannad på samma gång!! Hur kan det få gå så långt? Varför gjorde inte skolan nånting? Varför blundade alla för vad som pågick? Varför!!! Jag förstår inte vad man får ut av att mobba någon som antagligen redan mår psykiskt dåligt! Jag hoppas detta kan bli ett uppvaknande för alla inblandade, som agerade fel! Det är fan inte okej när sånt här händer. Jag blir ärligt talat rädd.. Varför agerade ingen vuxen? Det kan ju inte ha pågått helt utan att någon märkte det? Det är så sjukt sorgligt, och jag tänker mycket på den unga tjejen och hennes närstående just nu. Nu måste vi sätta stopp för mobbningen, på riktigt..


Getingjävlar..

Åh va jag hatar getingar! Dom är så luriga. Dom dyker alltid upp från ingenstans och surrar i mitt ansikte! Tror dom spionerar på mig och går till anfall så fort jag tittar bort! Usch.. Blev stucken idag på baksidan av låret :( två gånger stack den jäveln mig! Fy va ont det gör. Hela benet värker :P stackars lilla mig.. Ska köpa radar insektsdödande medel och mörda alla getingar som kommer för nära!!! Nu ska som dö! (Bjuder på den otroligt sexiga bilder på mig!)


Ops I did it again!

Jahapp. Nu vart jag blond igen! Har inte berättat det för så många, så dom flesta blir nog chockade när dom ser mig ;) Fanny blev helt förskräckt och sa "Va har du gjort!!!" Haha. Ska färga topparna om nån dag :) Lila blir det nog då! Spännande ;) Har inte sett någon som har så här på Gotland, så lär bli utstirrad på stan ;)


Saknar!

Åh va jag saknar min kisse.. Det suger att va allergisk..!


Stackars mig..

Jag är sjuuk.. Har varit det lite för länge nu, så det blir att ringa farbror doktorn imorn! Känt mig febrig i ungefär 2 veckor, så det är nog läge att kolla upp nu. Tråkigt när man inte har nån ork nu när det är sommar!!! Men mår bara sämre om jag går ut, för jag är extremt allergisk mot pollen :P Kuul för mig va! Någon som vill byta med mig? ;)


True shit!

Jag är perfekt som jag är! Jag står för den jag är, och skulle aldrig ändra mig för någon! Acceptera mig för den jag är, eller lämna mig ifred!


Nyktert!

Idag är det 23 veckor sen jag drack någon form av alkohol! Fy fan va jag är stolt över mig själv! Varför gjorde jag inte det här tidigare? Man mår ju så jävla mycket bättre, både fysiskt och psykiskt! Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara mig så här länge utan alkohol :) Men allt går bara man vill! Har en underbar pojkvän, underbara vänner och en underbar familj som har stöttat mig så sjukt mycket! Tack för att ni finns <3 Utan er skulle det aldrig gå! Nu har jag insett att man kan ha exakt lika kul utan alkohol! Jag har ju nästan roligare än alla andra som är fulla på fester, för det är så jävla kul att studera hur deras beteende ändras i takt med att dom får i sig mer alkohol ;) Sen är det jag som kommer ihåg dagen efter vem som gjorde bort sig ;) Det skönaste är nog att jag slipper bli bakis!! Alkohol missbrukas överallt, hela tiden. Det är fan inte okej! Varför ska man behöva alkohol för att kunna va social på fester och på krogen? Tycker det är synd att alkohol är en sån stor grej bland ungdomar i dagens samhälle.. Vissa har verkligen inte kunnat acceptera att jag inte vill dricka! Men jag står på mig!! Jag KAN leva utan alkohol!!! Hurra för mig ;) Puss på er <3


Älskar!

Fan va jag älskar kläder! Finns det något underbarare än känslan man får när man har hittat en sjukt snygg outfit?!


Halleluja!

Åh gud va trött jag är.. Har inte ens gjort nånting tröttsamt idag! Jag har nog slappat för mycket. Hur man nu kan slappa för mycket?! Det går väll inte? Imorn kommer min kusin hit och sover över :) vi har försökt få till en övernattning hur länge som helst, men vi lyckas alltid bli sjuka i sista sekund! Är inte hon sjuk så är jag det. Det värsta är att jag har känt mig sjuk ett bra tag nu :P men nu jävlar ska vi ha pyjamasparty ändå!


Rosa toppar?!

Gick in på den här sidan och kollade hårfärger: http://psicon.nu/ Hittade några grymt häftiga färger! Funderar på att beställa när jag får pengar ;) tror det blir en rosa toning! Eller en lila! Eller varför inte en riktigt stark gul eller en riktigt stark orange färg? ;)


Åhhh!!!

Äntligen funkar blogg-appen! Made My day <3 Nu kan jag lägga upp bilder klokt! "Dansar glädjedans"


Tröttsamt

Gud så trött jag är.. Har egentligen inte gjort nått tröttsamt senaste dagarna! Jag har inte orkat blogga för det har varit mycket annat jag har behövt lägga energi på. Igår tog jag ut min jävla p-stav! Äntligen!!!!! Tål inte hormonet i den. Åt mini p-piller förut och det är tydligen samma hormon i dom! Kul att samma barnmorska som gav mig mini piller satte i staven.. Hon borde ha lite mer koll kanske? Aja, nu är den ute iaf och jag har ett fint sår som minne ;) Ont gör det också. Fick ett tryckbandage för att det inte ska bli blåmärke. Med det på kunde jag knappt böja armen, för staven sitter på insidan av överarmen. Har känt mig lagom handikappad! Tog nyss av det, och jag ryser till varje gång jag ser såret.. Det sitter ju ett typ av plåster på, men bara tanken på att det finns ett hål in i armen gör ju att man blir lite svimfärdig! Men det va värre nät jag satte i den, för då kunde man ju se och känna att det va nått under huden. Hu! Ska nog tänka på nånting annat nu ;)
Säljer typ hälften av alla mina kläder just nu! Har nog slått i huvudet eller nått.. Mina kläder är mina älsklingar!! Men nu får dom nya hem och nya ägare.. Det positiva är att nu kan jag köpa massor av nya kläder ;) Hehe..
Nu ska jag fan diska! Ha en fortsatt bra kväll

Gotland idag!!

Idag ska jag äntligen hem till min älskade ö! Åh va jag saknar alla underbara människor! Jag saknar min lägenhet så sjukt mycket :O Min lilla fina lägenhet. Haha. Jag saknar till och med att höra folk som pratar gotländska! Fan va skönt det ska bli att få komma hem och sova i min stora säng! Jespers säng är liiiite för liten :P Jag vaknar flera gånger per natt för att jag knappt får plats. Jesper tar fan upp hela sängen.. Tur att min säng hemma är större, så jag kan få sova klokt i helgen ;) Jesper åker tillbaka hit till Sthlm på söndag men jag stannar till nästa torsdag eller fredag :) Det är så jävla jobbigt att pendla typ varje vecka.. Har inte ekonomi till det heller :P Men jag vill ju va med Jesper så ofta det går, så då får ekonomin bli lite lidande! Jag har överlevt så här långt iaf! ;) Mat är ju inte viktigt!? Eller..!!? Nej jag skojar bara. Jag vet att mat är viktigt. Jag har inte ätstörningar, om nu nån tolkade det så! ;)
Nuu ska jag fortsätta packa. Det tar ju alltid 15 år för mig att bli klar.. Men ska inte ha med så mycket. Tror jag! Det visar sig..
Ha en fortsatt bra dag :)

Saknar min lillasyster

 
Åh gud va jag saknar min lillasyster! Hon är 12 och vi har samma mamma, men inte samma pappa. Så vi ses inte så ofta tyvärr :/ Hon är verkligen den bästa systern man kan ha! Jag skulle göra allt för henne. När vi va mindre så tyckte jag mest att hon va jobbig och irriterande, men nu älskar jag henne mer än allt annat! Förhoppningsvis kan hon komma hit till Jesper i Sthlm snart så vi kan umgås och göra massor av roliga saker! Längtar <3
 

Ännu sjuk..

Alltså, det suger att va sjuk! Jag pallar inte ta det lugnt! Men jag blir helt svimfärdig om jag försöker diska eller städa :P Så det är nog bäst att jag vilar.. Hade hoppats på fint väder och mindre feber så jag kunde sola lite. Men får ta det i helgen på Gotland ;)
Jag tycker det är lite tråkigt att Jesper inte har internet.. Kan inte lägga upp bilder :/ Är fan inte kul att blogga då!! Blää! Kan inte blogg-appen börja fungera snart!!??

Vill färga håret!

Vill färga håret i nån galen färg! Typ rosa eller lila i topparna ;)

Varmt!

Shit va varmt det är idag! Gick upp för nån timme sen, är ännu sjuk.. Satte mig i solen för en stund sen och jag svettas ju ihjäl! Då kanske alla baciller drar från mig kropp :P Vill inte ha feber nu när det är så skönt väder! Jag hoppas verkligen att jag är frisk i helgen när jag ska hem till Gotland, för då ska jag på stranden med mamma! Har inte fått sola nånting i sommar! Känner mig blek :P Inte okej!!!
Nu känner jag att jag behöver lägga mig ner och vila i sängen en stund. Blev helt svimfärdig av att sitta här :(
Ha en fortsatt bra dag, och njut av solen åt mig!!!

Sjuk :(

Åh jag är sjuk.. Har feber och mår skit :( Började känna av det igår, och idag är det 100 gånger värre. Jag vaknade för en liten stund sen och frös även fast jag har ett tjockt täcke på mig :/ Tur att jag är hos Jesper så jag slipper va själv dygnet runt! Han kommer hem på kvällarna så då får han ta hand om mig ;)
Nu ska jag sova lite till tror jag!

Hallå!?

Är det bara jag som inte kan logga in på blogg-appen? Blir galen! Vill kunna blogga klokt. Kan inte lägga upp några bilder när jag använder safari på min iPhone! Någon som har samma problem som jag? 

Men..

Vart tog solen vägen? Lagom jag går ut för att njuta av den så försvinner den! Typiskt.. Jag höll på att skita på mig också, för det kom en tomburk flygande från ingenstans! Men jag såg inga människor i närheten :P Sen när jag skulle gå in höll jag på att krocka med en liten unge i porten! Jag har ingen koll på nånting idag känns det som. Haha..
Nu kom solen fram igen, lagom jag kom in! Funderar på att ta en promenad, så jag kan få lite sol på mig iaf! Men jag orkar inte röra mig.. Vilket dilemma! Jag behöver nog lite motion.. Jag fastnar vid bloggen hela tiden :P Men nu SKA jag fan ut och gå!!!
Puss på er :)

Sol!!

Idag är det sjukt bra väder! Det regnade till och från hela helgen när vi va i Linköping. Men idag är det perfekt väder för att sola! Finns tyvärr inget bra ställe att sola på här.. Det suger :/ vill inte bara sätta mig mitt på vägen utanför porten :P Jesper har ju ingen balkong.. Jag tänkte gå en sväng och kolla om jag hittar något bra ställe. Det finns några bänkar med en hög häck runt en bit ifrån porten. Men vill inte sitta där i bikini för man ser ändå rätt in om man går förbi :P Kan ju ta på mig shorts och linne. Vi ska hem till Gotland på fredag så då ska jag passa på att sola! :)
Ha en bra dag!

Hemma igen!

Nu är vi hemma hos Jesper igen efter ett dygn i Linköping. Fick träffa min älskade Angelica, äntligen! Har saknat våran konstiga humor! Så tråkigt att det är 20 mil från Jesper till henne :/ Det sugen! Hoppas hon kan ta sig till Sthlm nån helg snart!!
Köpte över 2 kg lösgodis i Nyköping förut förresten ;) Så ska äta lite mer nu innan det är läggdags!
God natt :)