Mli's smycken

 Kolla gärna in min facebook sida med mina armband! Kommer fortsätta lägga upp mer där så småningom :)
http://www.facebook.com/groups/120283424795530/

Yeah

Håller på att fixa en grupp på Facebook där jag kommer lägga upp mina armband till försäljning! Lägger in en länk här senare :) nu ska jag försöka fotografera så många armband jag bara orkar!


Ni gör mitt liv värt att leva

Är så otroligt tacksam över dom som finns här i mitt liv! Jag har endel nära vänner som betyder jävligt mycket! Jag har världens finaste familj och världens underbaraste pojkvän, som fyller år idag :) hela 19 år! Grattis till dig älskling <3 nu ska jag mysa med min lilla vovve! Hon fungerar verkligen som antidepressiv för mig!


Lilla Gotland..

Vissa dagar vill jag bara bort från den här ön. Trött på att alla vet allt om alla och snackar skit om alla! Nu tror jag inte att det snackas så mycket om mig längre, men en period kunde jag knappt gå på stan utan att det kändes som att alla dömde mig. Det var ganska många år sen nu. Det var på den tiden jag var lite wannabe gangster. Sen dess har jag gjort allt i min makt för att tvätta bort min stämpel. Men det kommer sitta kvar, antagligen resten av mitt liv. Har folk en gång börjat kolla snett och fått fördomar om en så är det negativa det första dom tänker när dom ser en, även fast det kanske bara är helt undermedvetet. Negativa saker fastnar lättare än positiva.. En sak till om Gotland: det är ganska kul att när folk skriver om någonting någon har gjort, utan att nämna namn, så fattar man oftast vem det är ändå ;) Det finns liksom inte så många att välja mellan!


Jahaja

Nu var den här dagen snart slut. Imorgon ska jag fan vila och inte springa runt halva stan. Får vara hemma med mina små djur :) Monki löper nu, så hon är ju lagom trevlig! Gör massa ljud och springer runt med arslet i vädret! Yay.. Får se hur länge hon jamar i natt då! God natt!


Hjälp

Jag har alltid haft svårt för att be om hjälp. Jag vill klara allt själv! Men jag behöver hjälp. Jag behöver hjälp med det mesta faktiskt.. Hur mycket jag än kämpar för att klara allt själv så går det inte. Nu hamnar jag snart i en återvändsgränd och jag vill inte! Jag vill stanna på den rätta vägen. Jag vill inte hamna fel igen! Jag går ofta vilse på vägen, men jag hittar alltid tillbaka på något sätt. Men nu vet jag inte hur lång tid det tar innan jag är där igen, där jag hör hemma, där jag mår som bäst! Jag försöker fokusera framåt och glömma det gamla, men det är så satans svårt ibland.. Nu vill jag bara hem och lägga mig under täcket och gömma mig. Men man kan inte gömma sig för sina tankar och känslor. Dom hittar en alltid till slut.. Det enda man kan göra är att konfrontera problemen och hoppas på att morgondagen är lite ljusare..


Kul dag

Sitter och väntar på att komma in på möte nr 2 idag. Sen ska jag hem och äta lite innan det är dags för möte nr 3! Yay.. Ska till doktorn sen och jag hoppas dom kan göra fler undersökningar, så jag kan få veta varför jag är så sjuk :P varför hittar dom inget? Blää.. Nu ska jag dricka min cola och fortsätta vänta...


Mysigt

Ibland är Elise bra mysig! Hon hade tagit sönder en påse med kattsand och kattskit i och släpat ut det över hela golvet.. Såg även att hon rullat sig i det! Mysigt ;) men hon är söt ändå! Bara att städa upp och skynda iväg till mitt möte! Yeah..


Usch

Idag är en sån där dag där mitt humör och mående skiftar hej vilt! Hatar sånna dagar.. Men det går över. Just nu vill jag bara ligga på soffan och göra ingenting. Men samtidigt är jag lite rastlös. Det är kallt och blåsigt ute, så känner inte för att gå värsta långa promenaden med Elise. Men vi har gått mycket idag, så vi kan gå nån sväng runt kvarteret sen. Ikväll ska jag fan sova tidigt!!!


Jaa!

Jag fick hem pärlor idag!! Nu jävlar kan jag ta tag i beställningar ;) beställde bara mini-dödskallar, peacemärken och kors. Men det kan bli många armband ;) beställde lite förut idag också. Det är lite svårt att hålla på med pärlor när en liten hund fladdrar runt i hela lägenheten :P men ska testa och se hur det går ;)


Kul

Jag ser på tv och bara sitter. Är lite rastlös, men samtidigt trött. Hur går det ihop? Jag får ta en liten promenad med Elise om en stund :) sen ska jag städa.. Jag städar typ varje dag :P men jag tar bara lite i taget, för då har jag lite att göra varje dag ;) smart va? Jag beställde förresten lite pärlor i fredags, så jag hoppas dom kommer idag eller imorgon! Har inte gjort armband på sjukt länge :P kanske dags att göra några?


Citat

.


Hej mitt vinterland!

När jag gick ut med Elise förut var det -2 grader ute :S varför är det så kallt redan??!! Det är ännu oktober! Det gick nästan direkt från sommar till vinter! Det har snöat en gång förra veckan och dagen efter var det strålande solsken, vindstilla och varmt, om man satt i solen! Kan vädret bestämma sig?


God morgon

Jag skulle gå och lägga mig igen efter att jag var ute med Elise vid 6.30, men istället hamnade jag framför tvn :P tittar på Vakna med the voice och äter en banan. Kul va? Funderar på vad som händer idag. Har för mig att det var något jag skulle göra, men kan inte komma på vad :P det ploppar väl upp i huvudet så småningom! Det brukar det göra ;) nu ska jag busa lite med Elise!


Yay

Ska snart storhandla.. Orkar fan inte! Men måste! Jag får sova tiiiidigt ikväll tror jag :P ska köpa hem godis och ha söndagsmys. Jag vill sova nu... Åh jävla storhandelshelvete :P men det är kul att jämföra priser och leta efter billigaste varan ;) brukar göra det till en sport, så det blir lite roligt iaf!


Åhhh

Kul att nån av djuren hade lyckats få igång en spisplatta, så det stank bränt i hela lägenheten :P skulle flytta på en stekpanna som stod en bit ifrån den varma plattan, men den var kokhet.. Så brände sönder mina fingrar! Dum som jag är skulle jag ju självklart försöka flytta den igen 2 minuter senare med andra handen.. Så nu sitter jag här och känner mig jävligt handikappad! Usch! :P


Hej

Jesper drog precis till båten, så nu sitter jag här för mig själv med djuren :P ska se om pappa vill åka och storhandla med mig senare! Nu ska jag städa!!!


Yay

Har precis diskat så in i helvete! Nu sitter jag framför tvn och lyssnar på Elise som snarkar ;) ska snart steka köttfärsen till tacosen, men blev så trött av diskhögen så jag ska vila lite ;) har typ hunnit med sjukt mycket idag! Känns bra faktiskt. Ikväll blir det myskväll med Jesper! Han åker hem imorgon redan :/ nu ska jag ta en cigg!


Kul

Jag och katten sitter och nyser ikapp :P hon är säkert allergisk mot Elise, för sen hon kom hit har Monki börjat nysa så in i bänken! Kanske beror på att Elise fäller massa valphår nu. Det är nog därför jag nyser iaf! Jag ska till vetirinären med båda två i nästa vecka, så får se vad dom säger om nysandet :P jag kom precis hem från en liten storhandel. Köpte massa tuggben, dentastix och tuggleksaker till Elise, så hoppas hon kan sluta nafsa på allt! Fast hon gör det ganska sällan som tur är ;) nu ska jag vänta på Jesper, sen blir det tacos :)


Aj

Fortsatte på min tatuering igår. Nu har jag gjort alla tre rosor, men bladen ska ännu fyllas i med streck, det ska göras skuggningar, linjerna ska fyllas i lite mer och det ska färgläggas! Idag svider det lite :P men det går över och det är värt det, för i slutändan kommer det bli jävligt snyggt ;)


Citat

.


Skönt

Jesper tog med Elise ut imorse så jag fick sova lite längre! Känner mig ännu lika sjuk dock.. Funderar på att sova tills Jesper kommer hem igen från Havdhem. Skulle vara skönt! Nu ska jag ut med Elisen så skriver mer sen :)


Fredag!

Även fast jag är ledig jämt så är det fan skönt med helg! Just den här helgen har jag sett fram emot ett tag, för Jesper kommer ikväll! Skriver det typ i varje inlägg, men jag är så glad!! Han har ju inte träffat lilla Elise än, så det ska bli spännande att se om han gillar henne ;) det går ju inte att göra annat än att älska henne, för hon är så sjukt fin! Nu ska jag diska och städa ;)


Öl!

Sitter framför tvn och firar att det är fredag med en alkoholfri öl :) har inte druckit det på jävligt länge! Har inte druckit vanlig öl heller på ett bra tag ;) har tappat räkningen nu, men tror jag har varit nykter i kanske 36 veckor :) 8 och en halv månad alltså! Fan vad grym jag är :) känns bra! Saknar festerna bara. Inte alkoholen, utan umgänget! Känslan man har när det är fest är nice :) tror jag får ta och ordna en liten fest snart! Det var ett tag sen!


Kul

Snart ska jag iväg till doktorn. Vädret är ju så där lagom mysigt! :P skulle inte förvåna mig om det börjar snöa idag också. Och jag är så jävla sjuk, så orkar typ inte ens gå till doktorn.. Men jag måste! Hur ska jag annars kunna bli frisk? Innan jag drar ska jag hämta vinterjackan i förrådet!


Yay

Idag ska jag till doktorn igen. Hoppas dom kan hitta något fel på mig snart :P det är sjukt kallt ute idag! Höll på att frysa ihjäl när jag var ute med Elise förut!! Usch. Ska plocka fram vinterjackan sen! Det är ju inte ens november, men det snöade lite igår och det var is på alla vattenpölar imorse :P kuul.. Nu ska jag duscha och göra mig klar för att åka till doktorn!


Snö?

Tror det snöar lite ute! Mysigt :) men kallt.. Ska gå ner och hämta sista tvätten snart och sen ska jag laga mat ;) får se vad jag hittar på för kul.. Behöver nog gå en sväng med Elise snart också :P det händer inte så mycket annat kul i mitt liv just nu. Jesper kommer imorgon :) då blir det en riktig myshelg!


<3

.


Blir så trött

Förstår inte hur folk kan vara så emot äktenskap bland homosexuella! Hur kan man vara emot kärlek mellan två människor? Många kristna säger ju att Gud skapade människorna och att typ allt han skapat är vackert, men varför gjorde han i så fall fel med flera miljoner människor runt om i världen? Det är inget fel på homosexuella!! Det är ingen sjukdom som går att bota!! Blir så arg på alla trångsynta idioter....


God natt!

Nu ska vi sova! Snart ;) börjar bli trött, så kanske ska gå och göra mig i ordning? Yeah. Skriver mer imorgon! God natt :)


Yeah

Ser på tv med Fanny! Är helt slut :P har träffat folk hela dagen och varit på möte, så det är inte så konstigt att jag inte har någon energi. Elise är också helt slut efter massa lek och bus ;) nu ska jag slappna av lite och ta ett glas cola :)


Möte snart

Snart ska jag på möte. Spännande! Ludde har Elise nu i typ två timmar framåt, så jag ska passa på att boka tvättid och sånt som är svårt att göra när hon är med. Fast först tror jag faktiskt att jag ska sätta mig på soffan och slappna av ;) Ida åkte nyss, så jag och Monki får mysa lite!


Kaallt!!

Usch vad kallt det är idag.. Bara 6 grader ute :/ får plocka fram vinterjackan snart, för dragkedjan på min varma höstjacka funkar inte! Så den håller inte värmen direkt :P kanske ska fixa dragkedjan? Har haft den i typ två år och dragkedjan har varit trasig i typ ett och ett halvt åt :P


Film

Nu har jag och Ida ätit, så nu blir det film ;) Elise har varit extra besvärlig idag, men det är bara att vara bestämd så kommer hon lära sig! Har bitmärken på hela benen nu, för hon ska alltid nafsa efter mig när vi är ute och går :P men hon gör det mindre och mindre nu faktiskt. Hon lär sig väl så småningom! Får ha tålamod och inte bli för irriterad :)


Du är så fin

Du är så fin att jag bara vill äta upp dig sötnos <3


Love

Åh vad jag saknar dig Jesper <3 du är min stora kärlek <3


Nice

Nu jävlar har jag städat och fixat! Behöver ännu göra lite till, men först tog jag en promenad med vovven och träffade Ludde :) nu ser jag på grays anatomy och filosoferar! Jag börjar gilla att livet alltid ger mig nya, tuffa utmaningar hela tiden! Det gör ju att jag kan växa som människa när jag väl har tagit mig förbi det jobbiga! Jag är så jävla bra och jag gillar mig själv! ;)


Hej hej!

Nu har jag varit vaken en stund, så är ganska pigg ;) senare idag kommer min kusin Ida hit och har pjamasparty med mig :) ska bli kul! Alla har ju höstlov nu. Det är första hösten utan skola för mig och det känns tråkigt :/ jag saknar faktiskt skolan! När jag var yngre ville jag inget hellre än att sluta skolan, men nu saknar jag faktiskt det. Jag behöver plugga upp mina betyg, men just nu har jag en liten hund som behöver mig ;) kanske kan plugga nånting på distans längre fram i vår. Då kommer jag bo i Sthlm, så det kanske blir lite lättare då. Nu ska jag stääda och diska lite!


<3

.


Gangster

Idag leker jag gangster i mina för stora byxor och min stora luvtröja! Orkar inte klä på mig nånting snyggt :P ska typ bara vara hemma idag ändå, så spela roll ;) I'm a gangsta


Armband

Nu vart det ett bra tag sen jag la upp bilder på armband! Har inte riktigt haft tid att göra några nya sen jag fick hem Elise ;) men här kommer bilder på några röda :) dom kostar 50 kr st!


Söt

.


Usch

Idag har jag migrän igen... Varför har jag det så jävla ofta??! Åh orkar inte med det här längre :P förlåt att jag klagar hela tiden, men behöver tycka synd om mig själv lite! ;) hehe. Idag ska jag bara försöka ta det lugnt! Har gått en lite längre promenad med Elise, så behöver inte tänka på det iaf. Nu behöver hon bara gå lite kortare bitar. Jag funderar på att sova en stund :P men då kommer jag aldrig orka gå upp igen! Jag får ta något att äta istället!


God natt!

Nu jävlar ska jag sova! Har varit uppe sen kl 6 imorse, så börjar bli liiiite trött ;) men Monki och Elise är pigga, såklart! Får se om dom lugnar ner sig så jag får sova lite :P god natt!


Sötnosar

Världens sötaste <3


Hatar det här

Varför är jag så jävla sjuk hela tiden? Jag blir sjuk, är sjuk en vecka typ, blir frisk i max två dagar och sen blir jag sjuk igen :S det är alltid något med luftvägarna. Jag röker nästan ingenting längre, så det är nog inte det största problemet. Vill göra utredning om kronisk luftvägsinfektion! Men läkarna har aldrig föreslagit det, så kanske ska fråga om det finns någon chans att det kan vara något sånt. Det är ju inte så värst roligt att vara sjuk jämt.. Men men. Det går väl över :P


Tråkigt..

Ganska gammal nyhet men tycker fortfarande det är sjukt tråkigt. Dom kommer inte sända big brother nästa år :O jag som tänkte söka in. Haha! Tänk mig där inne med min jävla panikångest :P skulle sluta med att jag sitter i ett hörn och gungar fram och tillbaka! Haha. Det hade väl kunnat bli bra underhållning ;)


Nice

Kolla vilken äcklig dimma! Syns mer i verkligheten :P har varit sån här dimma i flera dagar nu. Lagom läskigt när man ska ut med hunden sent på kvällen! Usch!


Finaste

Visst är hon bland det finaste någonsin? Lilla Elise <3


Yeah

Har varit vaken en stund nu. Elise väckte mig strax efter 6 ;) skönt. Eller inte ;) men hon måste ju ut, så det är bara att gå upp :) börjar bli lite mer van vid att gå upp tidigt nu. Innan jag fick hem Elise så gick jag upp runt 10 :P det funkar ju inte direkt när hon är här :P jag får bra dygnsrytm iaf! Idag ska vi nog gå hem till Frida :) där finns det roligare katter än hos mig! Monki vill aldrig leka med Elise ;) men Fridas Neyo är lite mer nyfiken ;) nu ska jag se på dr. Phil och äta frukost. Hörs senare!


Hello

Så här blev mitt hår! Inte så rött, men blev nöjd :) ska köpa hårmask med röd färg i så det blir mer intensiv röd! Nu ska jag se lite på tv innan det är dags för mig att sova. Djuren sover redan så sött! God natt på er :)


Snart så!

Snart ska jag skölja ur färgen! Hoppas det blir bra :) lär bli bättre än innan iaf ;) snyggt med blont hår med mörk utväxt! Funderar på vad jag ska äta ikväll också.. Orkar verkligen inte laga nånting :P får bli typ korv med bröd! Lyxmiddag ;)


Rödhårig!

Sitter och väntar på att Maria ska komma hit med hårfärg :) orkade inte gå till maxi, så hon cyklade dit! Så sjukt snällt :) nu ska jag bli rödhårig! Nice ;) så när Jesper kommer hit nästa helg kommer jag vara en helt ny Emelie! Rödhårig och nytatuerad ;) yeah!


Hej snyggingar!

Idag är jag sjuk... Igen... Hatar det här :( kan inte läkarna hitta något fel snart? Jaja. Det blir att härda ut tills det här viruset går över! Har ju en liten valp som behöver mig! Förhoppningsvis är jag friskare till nästa helg när Jesper kommer :) då får vi åka ut till nån skog så Elise kan få springa fritt och leka massor!


Yeah

Här sitter jag framför tvn för mig själv en fredagkväll :P orkar inte göra nånting ikväll! Jag saknar Jesper :( om en vecka ses vi igen! Fram tills dess får jag krama på hunden och katten ;) nu ska jag se Gustavsson 3 tr på 4an!


För trött

Det blev inget möte, för jag är för trött :P det är så långt att gå, med tanke på att jag går hela tiden. Orkar inte! Får mysa med Elise istället :) vi var nyss ute. Älskar alla färgerna nu på hösten!


Sant

.


Möte

Snart ska jag iväg på möte, så då ska Elise vara med Jonas :) har inte varit på mina möten på alkohol-och drogrådgivningen på flera veckor, så ser fram emot att gå dit faktiskt. Det är så skönt att ha någon professionell att prata med. Nu har jag varit nykter så länge att jag tappat räkningen på hur många veckor det är :P men det är minst 35 veckor vet jag iaf! Känns så skönt att jag inte vill dricka längre!!! Har så mycket positiva saker att fokusera på nu, så alkohol lockar ingenting :) mår tusen gånger bättre nu än vad jag gjorde för ett år sen! Nu ska jag göra mig i ordning lite innan jag måste dra :)


Tatueringen!

Så här ser den ut :) ska ännu göra mycket mer! Är sjukt nöjd iaf! Nu ska jag och Elise ut på promenad ;)


Söt

Tittar på tv och myser med sötaste Elise :)


Helt slut

Nu är jag hemma efter 4 timmars lidande :P det är ännu mycket kvar.. Aja, nu har jag ett tag på mig att ladda upp inför nästa sittning! Det svider lite nu, men det går över ;) Elise är helt slut nu efter en heldag hos Frida och Jonas! Fridas son Loke kom hem från dagis och busade massa med henne :) så nu är hon nog ganska nöjd! Ska sitta och ta det lugnt en stund innan det är dags för mat! (så här såg det ut när stencilerna var på plats! Har gjort dom två översta rosorna :) den sista ska sitta längre ner!)


Tattoo time

Idag ska Jonas börja på min tatuering!! Ska göra rosor på överarmen på höger arm :) kommer bli sjukt nice! Det kommer nog ta några timmar :P jag tror jag är beroende av att tatuera mig, för så fort jag tänker på det så blir jag helt knäpp! Jag har inte tatuerat mig på nästan två år, så det kommer bli sjukt nice! Lägger upp en bild på hur den ser ut sen :) men kommer inte bli klar med hela idag ;)


God natt!

Nu är jag helt slut, så ska kolla en stund på inc master och sen sova! Blir upp tidigt imorgon igen ;) måste börja vänja mig vid att gå upp tidigt nu! Så: god natt :)


Skönt

Har precis gått en promenad från Sibylla hit till mig. Elise blir bara duktigare och duktigare ;) nu har min migrän nästan släppt, som tur är! Ska vila en timme och sen ska jag åka med pappa till djuraffären! Måste ha ett nytt halsband till Elise, för det går inte att spänna åt så bra så hon slet sig en gång igår! Tur hon inte springer ifrån mig :P ska kolla om jag hittar någon bra lydnadskurs vi kan gå på :) Douglas får agera lärare så länge ;) nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla på top model!


Hata migrän

Det finns inget värre än migrän.. Har gått ut med Elise tre gånger sen kl 6.30 och då har jag passat på att sova mellan promenaderna ;) hon är ju så sjukt underbar, så hennes behöv går fan långt före mina! Hon måste ju ut även om jag mår dåligt :P har tagit massa tabletter, så huvudvärken är under kontroll. Men mår illa och känner mig helt slut i kroppen.. Men det går över ;) tog precis en lite längre promenad, så hon lär va trött en stund :) då kan jag passa på att vila. Har inget planerat idag, tror jag :P det visar sig!


Tidigt

Gick upp 6.30 idag :P Elise behövde gå ut så det var bara att pallra sig ur sängen! Har haft migrän sen igår, så är inte så pigg på att promenera massa. Men Elise behöver det, så får göra det bästa av situationen! Tar massa tabletter och hoppas på att det blir bättre snart!!


Fullt upp

Sitter på soffan och tar det lugnt :) har haft fullt upp med den lilla valpen! Gick en sväng i koppel, men hon gillade inte riktigt det. Men med lite träning och godis lär det gå bra :) hon hatar trapporna här så jag får bära henne upp och ner :P funkar när hon ännu är liten, men hon måste lära sig att gå själv! Orkar inte bära henne hela tiden :P nu ska jag andas ut lite innan jag tar med henne ut på en liten promenad igen :)


Så fin

Har haft Elise hemma en stund nu :) hon verkar trivas! Monki hatar henne dock :P men dom vänjer sig! Monki har ju haft mig helt för sig själv ett bra tag, så det är inte så konstigt att hon blir arg. Men det blir nog bättre snart :) se så fin hon är!


Yay!

Nu står jag och väntar på att möta hon som har hunden :) får hem henne idag!! Så jävla glad så det finns inte! Är bara lite nervös över vad min katt kommer säga :P hon hatar typ alla förutom mig :P men hon får vänja sig bara! Nu ska jag köpa något att dricka innan dom kommer :)


Slö dag

Idag har jag inte gjort ett skit! Har tränat dock ;) så jag får lov att inte göra ett skit resten av dagen! Ska till ÖB med pappa snart och köpa grejer till hunden :) jag längtar så sjukt mycket tills jag får hem henne nästa vecka!!!


Härligt

Sitter ute och tar en cigg i regnet. Det är verkligen höst nu! Älskar alla färgerna på löven. Hösten är nog min favorit-årstid! Fast vädret är ju inte så nice :P jag har iaf kört mitt träningspass nu. Fy fan vad det känns i kroppen! Orkar knappt hålla i mobilen :P men det är skönt! Nu ska jag duscha och senare ska jag åka och köpa lite grejer till hunden :) får nog hem henne nästa vecka!


Trött

Sitter framför tvn med Fanny. Är trött som fan. Har haft en jävligt dålig dag, så jag vill bara gå och lägga mig och sova till imorgon kväll typ. Får väl försöka sysselsätta mig med något så jag slipper tänka på ångesten. Orkar inte med den här skiten :S vill inte ha sånna här dagar. Det suger! Men det går över.. Bara att vänta ut!


Hem

Nu sitter jag och väntar på båten. Skulle egentligen ta båten ikväll, men ville hem tidigare. Så vi fick stressa iväg till båten :P men det gick bra. Jag är ju här nu. Fick lite panikångest förut. Därför blev jag tvungen att ta tidigare båt. Hatar sånna här dagar.. Jag hade det igår också :S men det blir bättre sen när jag har kommit hem tror jag. Nu har jag varit iväg så länge och då brukar jag kunna få ångest. Tråkigt bara att jag och Jesper får kortare tid att umgås <3 men han kommer förhoppningsvis till Gotland om två veckor! Innan dess är det sjukt mycket jag ska hinna med! Tatuera mig x2, träffa hunden, gå på massa möten, träffa kompisar, ta hem hunden, ha övernattningsparty med Ida, Tilde och Smilla och så ska väl Fanny sova över nån dag på höstlovet ;) vilket långt inlägg det blev! Nu ska jag ta det lite lugnt innan det är dags att gå på båten!


Rackarns bananer!

Städar, städar, städar och städar! Har hållit på i typ två timmar nu :P tror jag har feber, för jag måste sätta mig och vila hela jävla tiden :S kul.. Imorgon åker jag hem till Gotland igen och träffar min älskade säng igen! Nice :) nu ska jag diska lite till innan Jesper kommer hem! Peace


Vackert

:)


Hund

Har glömt att skriva att jag och Jesper kanske ska skaffa hund! :D jag ska åka och kolla på en liten tik vid namn Elise på tisdag :) hon är fan världens sötaste! Se på henne bara!


Skönt

Nu har jag gjort mina magövningar och duschat. Fy satan vad det gjorde ont i magen! Träningsvärken gjorde verkligen inte träningen enklare.. Men det som inte dödar, härdar, som sagt ;) kan verkligen rekommendera dom magövningarna, för dom tar verkligen! Så vill du ha en platt mage föreslår jag att du testar dessa övningar ;) finns längre ner här i bloggen! Nu ska jag göra mig i ordning lite innan vi ska in till centrum :) puss!


God morgon

Vaknade nyss av mitt jävla alarm :P vill somna om, men jag måste äta frukost, göra magövningarna, städa toaletten, skura golven, duscha och göra mig klar innan kl 13 :P så lika bra att gå upp... Usch. Aja. Sen ska vi träffa Jespers familj iaf :) vad ska ni göra idag?


Gott som fan!

Sitter och kollar på filmen på sexan och äter chips ;) köpte den nya smaken förut. Grilled cheese and onion! Den var faktiskt jävligt god ;) jag tränade ju så hårt igår så jag förtjänar lite chips! Ska köra dom där jävla magövningarna imorgon igen.. Jag kommer seriöst dö! Har sån jävla träningsvärk idag och den lär vara värre imorgon :P men det som inte dödar, härdar!! Nu ska jag återgå till mitt tjockande. Puss på er!


Kul

Jesper ligger och sover och jag ska laga mat ;) förstår att han är trött när han jobbar ihjäl sig varje vecka :P i helgen kommer Jespers familj till Sthlm :) Då är det nog lika bra att han får sova lite så han är pigg tills imorgon! Jag ska väl städa lite mer här ikväll. Men först: FOOD!! Jag är hungrig! Ska laga kyckling, ris och currysås ;)


Aj!

Jävlar vilken träningsvärk jag har idag! Kände det med en gång när jag vaknade. Hela magen gör ont! Stackars mig!? Nä :P det är skönt med träningsvärk. Imorgon ska jag göra samma övningar igen :) träningsvärken lär vara 58953 gånger värre imorgon dock :P men men! Tror jag ska ut och gå en kort sväng om en stund. Då kanske värken släpper lite!


Gammal

Hittade en gammal bild på mig igår! Tror den är från 2009 ;)


Tiden försvann

Har suttit och gjort armband i flera timmar upptäckte jag nyss :P har suttit nästan tre timmar i sträck med mina pärlor! Skönt att jag fick lite tidsfördriv :) nu ska jag nog diska lite, om jag orkar ;) träningen tog död på mig!


Nr 4

Magövning nr 4: Magkavlare
1. Börja i samma ställning som vid benböjningarna.
2. Lyft både benen i 90 graders vinkel med utsträckta fötter. Sänk benen igen. Repetera 30 gånger.
(Jag dog av den här övningen!!)


Nr 3

Magövning nr 3: Benlyft med magfokus
1. Ligg på rygg. Håll i stolsbenen med händerna samtidigt som du lyfter ditt högra ben i 90 graders vinkel med knäet böjt. Håll ditt vänstra ben utsträckt framför dig och lyft det 15 cm från golvet.
2. Lyft ditt vänstra ben mot det högra så att din högra ankel snuddar vid din vänstra. Upprepa 30 gånger innan du byter sida.


Nr 2

Magövning nr 2: Magtonande benböjar
1. Ligg på rygg. Ta tag i benen på en stol som står 15 cm från huvudet. Lyft fötterna 15 cm från golvet.
2. Spänn magen och dra in båda benen, böj knäna och håll fotsulorna mot varandra. Repetera 30 gånger.


Nr 1

Magövning nr 1: Sidstärkaren
1. Sitt på stolskanten med ditt vänstra ben korsat över det högra. Vila din högra arm mot ryggstödet och sträck den vänstra uppåt.
2. Lyft ditt vänstra ben rakt åt sidan till höfthöjd med foten pekande framåt. Sänk din vänstra arm åt sidan med handflatan nedåt. Upprepa 30 gånger och byt sida.


Helt slut

Jag körde lite magövningar förut och jävlar vad det känns!! Jag har inte tränat på sjukt länge, så det kanske inte är så konstigt att jag blev helt slutkörd :P gjorde även rumpövningar och gick en kort promenad. Mot slutet av promenaden trodde jag att benen skulle ge vika! Fan vad jag är otränad :P kan lägga upp bilder och instruktioner till magövningarna här på bloggen om en stund :) jävligt effektiva övningar måste jag säga! Har bara gjort dom en gång, men känner redan att jag kommer ha en jävla träningsvärk imorgon!


Humor

;)


Kul

Vaknade nyss med världens huvudvärk. Men vad gör det då ;) bara att ta en tablett och se glad ut! Idag måste jag verkligen göra armband, för jag ligger efter lite med beställningar! Fast jag har ju fram till helgen på mig, så det är ju ingen panik än :) men har några st jag ska göra. Då kanske jag ska börja nu?


Gott

Sitter utanför maxi i Haninge och tar en cigg. Vi beställde nyss mat på McDonalds här som vi ska ta med hem och äta när vi ser på Erik och Mackan kl 21!! En helt ny säsong börjar ikväll!! Awesome!! Som Tilde skulle ha sagt ;)


Humor!

;)


Haha

Humor ;)


Tråkigt

Fy fan vad jag har tråkigt!!! Har ingenting att göra här.. Har tvättat hela dagen, men hur stimulerande är det? :P jag och Jesper ska väl åka iväg och göra nånting sen. Behöver komma ut bland folk känner jag. Snart ska jag hämta sista tvätten och sen ska jag bara vika allt.. Sen måste jag diska :P lagom rolig dag!


;)

.


God morgon

Vaknade nyss av att Fanny ringde! Kunde inte somna igår kväll, så valde att sova lite längre idag. Vet inte varför jag inte kunde somna :/ låg och tänkte lite för mycket kanske. Det slog mig att jag flyttar snart till Sthlm. Det kändes väldigt tungt en stund. Jag ska lämna allt och alla på Gotland :( fy vad tråkigt.. Tur att det är några månader kvar!


Armband

Här är några nya armband som jag har gjort :) 50 kr st!


Väntar

Sitter och väntar på att Jesper ska komma hem så jag kan börja med maten ;) tänkte göra köttfärssås ikväll. Det är så sjukt lätt :) jag har bara köttfärs, krossade tomater, basilika, matlagningsgrädde, plommontomater, majs och salt och peppar i ;) lätt som fan och gott som fan ;) till det tänkte jag göra fusilli :) en väldigt enkel och billig maträtt! Brukar variera ingredienserna litegrann så det blir lite omväxling!


Sant

.


Håret ramlade av!

Vill bara gå ut med en varning! Använd inte detta blond spray!! Håret går av! Jag använde det och ungefär hälften av mitt hår gick av!!! Frisörer säger samma sak. Har man blekt sitt hår och använder blond spray senare, så brister håret. Det blir en kemisk reaktion som inte går att göra nånting åt! Jag fick klippa av ca 30 cm av mitt hår och klippa upp det mycket för att det skulle må någorlunda bra. Så använd för guds skull INTE den här sprayen!!


Coolt

Så ser regn ut från ett flygplan ;) coolt va?


Soft

Ligger ännu i sängen och kollar på tv ;) orkar inte gå upp! Men jag har inte så mycket som behöver göras idag, så det är lugnt :) lite disk bara. Ska nog boka en tvättid kanske. Sen ska jag gå igenom alla armband och lägga upp bilder här på bloggen ;) så kolla in här lite senare, så kanske jag har hunnit lägga upp alla bilderna :)


Snart så!

Snart så kommer det upp bilder på armbanden! Ska bara orka ta kort på alla ;) det får nog bli morgondagens projekt :) idag har jag städat och diskat tills mina händer blev som två russin! Nu tar jag det lugnt och kollar på Disney Channel ;) kanske ska göra några nya armband? :) det är så sjukt avkopplande! Kan sitta i flera timmar och pyssla. Finns fan inget som gör mig så lugn och tyst :P det måste vara skönt för Jesper med lite lugn och ro ;)


Städa?

Funderar på att städa idag. Har inte så mycket annat att göra här hos Jesper :P jag får väl sköta mina sysslor som hemmafru ;) men först ska jag packa upp alla mina saker. Orkade inte igår. Förresten så börjar jag känna mig friskare nu! Efter 6 veckor :P köpte en näskanna i förra veckan och det har hjälpt förvånansvärt bra :) har även tagit kan jang två gånger om dan. Hoppas jag kan bli helt frisk snart!!


Hej då Gotland!

Nu drar jag till Sthlm :) ska vara borta en vecka! Det ska bli sjukt skönt. Jag brukar vanligtvis bara stanna hos Jesper över en helg annars. Då hinner man ju knappt umgås :/ så nu kör vi på en vecka!!! Det lär nog bli många armband gjorda iaf ;) han jobbar hela dagarna och kvällarna annars. Nu ska jag äta min frukost :)


;)

.


Armband

Gjorde dom här armbanden i början av veckan :) ska ännu ta kort på alla andra jag gjort den här veckan :P


Nikotin

En av dom sakerna jag ångrar mest är att jag började röka! Just då tyckte jag att det var coolt och häftigt att röka, men det är bara idiotiskt! Man förgiftar sig själv. Hur bra är det? Om jag kunde gå tillbaka till jag var 11 år och veta det jag vet idag, så skulle jag aldrig testa att röka! När jag var mindre var jag sjukt nyfiken på cigg, så det var inte så konstigt att jag testade. Men det ångrar jag.. Nu har jag rökt konstant den jag var 16, alltså har jag rökt i 5 år snart. Men jag känner mig inte 100% redo att sluta, så det är ingen idé att försöka. Då kommer jag bara misslyckas och känna mig misslyckad, och då blir det bara svårare att försöka igen! Så jag säger bara en sak: börja aldrig röka, för du kommer ångra dig när du blir äldre!!!


Igår

Tog lite bilder igår på mina kusiner och på min lillasyster :)


Party

Är hemma hos Ida och Tilde ikväll. Firar Tilde som fyller 11 år idag ;) sitter och pratar med Ida just nu. Snart ska vi väl åka hem tror jag. Börjar bli sjukt trött :P har inte så mycket mer att skriva om, så jag skriver mer imorgon ;)


Nya

Köpte den här mysiga koftan med pälskant igår :) älskar den!


Trevligt

Har haft en trevlig kväll med Tintin :) vi var och åt på kvarterskrogen förut. Vi pratade massor! Det var sjukt längesen vi umgicks. Men nu måste vi börja umgås oftare! Puss på dig fina Tintin <3 nu ska jag sova för jag är sjukt slut efter den här långa dagen! God natt :)


Mindfuck

Jobbig bild!


Hem

Nu sitter jag på bussen hem! Har gått runt på stan i flera timmar med Frida och Jonas, så är helt slut :P har köpt en näskanna som jag ska hem och testa ;) hoppas det kan hjälpa lite mot förkylningen!!


Shopping

Orkade inte blogga så mycket igår, för jag satt och gjorde smycken hela dagen :P har gjort mina första örhängen :D sjukt nöjd! Idag ska jag och Frida ner på stan och kolla lite :) har en värdecheck på 100 kr från h&m, så ska väl handla för den ;) sen ska jag se om jag hittar något bra naturläkemedel som kan hjälpa mot min förkylning. Nu ska jag göra mig i ordning :)


Chill

Idag har jag mest tagit det lugnt. Har gått ut med alla sopor och bokat tvättid ;) nu ska jag nog försöka göra lite fler armband och ta kort på dom jag gjorde igår :) det kommer hit några i veckan och köper armband :) ska göra mycket nya också, så kanske jag får mer sålt ;)


Satan

Fyyy fan va trött jag är! Ska aldrig mer gå upp kl 05.30... Jag ska nog gå och lägga mig snart, för min kropp orkar inte mer snart :P så jag skriver nog mer imorgon. Gjorde massor av armband på båten som jag ska lägga upp bilder på också! God natt :)


Båten

Sitter och väntar på att få gå på båten nu. Har ganska tråkigt.. Snart får man nog gå på :) är sjukt stolt över mig själv faktiskt! Jag klarade att resa till nynäs helt själv utan att dö ;) fick bara en jävla massa ångest, men det går över :) har varit vaken sen kl 05.30, så börjar bli lite trött.. Men ska äta nånting på båten så jag blir piggare :) skriver nog mer sen!


Äntligen..

Nu sitter jag äntligen på tåget!! Första gången jag åker tåg helt ensam ;) än så länge går det bra! Lite försenat bara, så det var tur att jag åkte tidigare än jag behövde! Annars hade jag missat båten :P det hade inte varit nice! Nu ska jag chilla lite och lugna ner mig!


Usch

Står och väntar på bussen till Farsta.. Har sån jävla ångest, för jag har aldrig åkt den här bussen!! Sen ska jag ta tåget till nynäs och det har jag heller aldrig gjort.. Men jag ska klara det!! Önska mig lycka till..!!


True shit

.


God morgon!

Jesper väckte mig innan han drog vid 05.30 :P jag ska med båten idag så jag behövde vakna tidigt. Börjar bli pigg nu, vilket känns väldigt konstigt :P har inte gått upp så här tidigt på hur länge som helst! Nu ska jag iaf duscha och packa så vi hörs senare ;)


Fler armband

Dom här gjorde jag i lördags :) älskar dom mindre dödskallarna!


Armband!

Gjorde dom här armbanden i förra veckan :)


Hej

Tar dagens första cigg nu! Har varit vaken ganska länge, så det är duktigt av mig ;) annars skulle jag nog ha gått ut och rökt nästan med en gång när jag vaknade. Ska verkligen försöka röka så sällan som möjligt, så jag kan bli friskare! Har varit sjuk i 5 veckor nu, så behöver nog sluta röka helt :P men känner mig inte 100% redo än. Vill inte försöka innan jag är helt inställd på att sluta! Nu ska jag städa här hos Jesper, för det ser förjävligt ut ;)