Maaat

Sitter på McDonalds nånstans i Sthlmsområdet! Vet inte riktigt vart. Haha. Vi är ute på en roadtrip på väg till Linköping! Har tagit åksjuketabletter så jag är lite borta i skallen. Tur att Jesper har koll då ;) Jag är helt seg och efter känner jag. Kanske ska äta min mat nu innan den blir kall! Kan skriva senare när jag är lite mer normal :P

God morgon, typ

Sitter framför tvn och kollar på Disney channel med min pojkvän ;) Vi kollar fan jämt på barnprogram! Tur vi är lika barnsliga båda två. Det är därför vi passar så bra ihop :P Vi har inte direkt ett normalt förhållande, enligt andra. Håller faktiskt med! Haha. Ibland när vi håller på och fånar oss brukar jag stanna upp och säga: "Alltså.. Tänk om någon kunde se oss nu. Folk skulle ju få men för livet!"
Jag är faktiskt sjukt glad att jag har Jesper! Han är den bästa killen jag någonsin träffat, och jag skulle inte kunna se mig själv med någon annan! Han gör mig så jävla lycklig :) Jag kommer aldrig släppa honom! Nu har vi varit tillsammans över 6 månader, och vi har känt varann i ca 2 år. Jag vet att det kommer vara han och jag för evigt <3

Hoppsan

När jag låg på sängen nyss så slog det mig plötsligt att det va något jag skulle göra, men vad? Min hjärna gick på högvarv i ca 2 minuter innan jag kom på det. Jag skulle ju packa! PANIIIK!!! Jag flög ur sängen och slet fram väska och massa kläder! Men så såg jag att klockan bara va 16... Va fan ska jag få panik för när jag har hela kvällen på mig att packa och packa om sisådär femtioelva gånger som jag alltid gör. Jag är lite virrig va? Som vanligt då! Den dagen jag blir normal lär jag nog bli rädd, för det är inte ofta det händer att jag har en dag där jag gör allt så som man egentligen ska göra! Men jag ska packa nu, så får berätta mer om mitt sätt att leva senare! ;)

Fredag!!

Idag är det fredag, vilket betyder att imorn är det lördag och då åker vi till Linköping! Vi ska hem till Jespers faster, för jag har aldrig träffat henne och hennes familj. Ska bli kul :) Sen efter att vi har ätit middag där så ska jag hem till min Angelica!!!! Har inte träffat henne sen studenten! Den jäveln flyttade ju till Linköping! Så jag ska passa på att krama henne ordentligt i helgen ;) Ska försöka hinna till bolaget imorn och köpa alkoholfritt vin och nån alkoholfri cider så vi kan ha en riktigt mysig kväll :) Åh va jag längtar! Kan inte den här dagen gå lite fortare? Jag har ingenting att göra typ.. Städade och tvättade igår så det behövs inte! Kanske ska packa inför imorn? Kan va en bra idé att börja nu, för jag tar längst tid i världen på mig när det gäller att packa. Brukar alltid packa om i väskan minst 20 gånger :P Jag är inte normal! Men varför ska man va normal när man kan va speciell istället? Mycket roligare!

Kan inte blogg-appen börja fungera snart?! Blir galen av att blogga så här! Jesper har inget internet i lägenheten så jag använder safari på min iPhone.. 3G är så jävla segt om man jämför med mitt trådlösa internet hemma :P Jaja, det finns värre problem!
Puss på er!

Hemmafru!

Just nu ligger jag på sängen och vilar lite. Leker hemmafru idag, så har städat och diskat och sorterat tvätt sen kl 7 imorse! Jesper börjar jobba kl 6 och jag vaknade när han gick upp. Jag tänkte somna om, men jag blev så sjukt jävla pinknödig! Försökte ignorera det, för ibland går det att somna om ändå, men idag gick det fan inte! Trodde jag skulle explodera så det va bara att krypa ur sängen! Jag hann vakna till lite då, så jag struntade i att somna om :P Jag blev hemmafru för en dag istället ;)

Ska snart ner i tvättstugan här för första gången. Spännande! Det finns en mangel där nere och en sån antikvitet ser man inte varje dag! Jag tänker dock inte testa den. Det kan sluta illa! När jag va liten fick jag tvångstankar om att stoppa in handen i en sån, men pappa stoppade mig varje gång :P Haha..
Nu ska jag plocka fram snabeldraken tror jag! Behövs dammsugas!
Ha en bra dag :)

Trött

Har inte orkat blogga på några dagar. Vill att appen ska börja funka snart. Det är inte kul att blogga på datorn :P
Jag är iallafall sjukt trött idag.. Kom med båten igår kväll. Har sålt massa kläder och smycken idag! Har rensat garderoberna :) än så länge har jag fått ihop närmare 1000 kr, så är ganska nöjd! Imorn kommer fler folk och kollar! Behöver verkligen pengar den här månaden. Hade äckligt mycket räkningar :P tur jag har frysen full med mat! Åker till Jesper imorn så behöver inte tänka så jättemycket på att få pengarna att räcka. Det är lättare när man är två som delar på kostnaden :)
Nu jävlar ska jag sova så jag orkar sälja mer kläder imorn ;)
Peace!!

Jag vill baka!

Jag vill baka cupcakes nu! Har inga ingredienser här hos Jesper :/ får hålla mig tills jag kommer hem. Jag älskar verkligen att göra cupcakes! Finns inget bättre än att sitta och dekorera och låta fantasin flöda! Nån gång i framtiden skulle jag vilja öppna ett café där jag får baka mina älskade cupcakes dag ut och dag in! Fy fan så nice det hade varit! På något sätt SKA jag förverkliga den drömmen! Har bara fått höra positiva saker om mina cupcakes, så kanske jag har en talang! Om nu inte mina vänner ljuger för att göra mig glad ;)

Rastlös

Är hos Jesper i Sthlm nu. Tog båten hit igår för jag hade så tråkigt hemma! Idag är Jesper på jobbet så jag är ensam. Har handlat städgrejer, så nu har jag städat nästan hela lägenheten men är ännu rastlös. Fick ett varv runt kvarteret när jag rökte för jag har så mycket energi! Synd att jag inte har mina löparkläder med mig :P kanske tar en promenad sen. Det är ju så fint väder ute! Onödigt att sitta inne hela dagen då!
Förresten så kan jag ännu inte logga in på blogg-appen! Det suger..
Ha en bra dag!

Åska

Det åskar som fan ute! Jag gillar inte riktigt åska, men det är rätt okej sålänge jag slipper gå ut! Men det är ganska jobbigt när jag är ensam hemma. Jesper är på fastlandet så får krama mig själv! Inte lika effektivt dock! Men får göra det bästa av situationen. Blir alltid så osäker på om jag behöver dra ur antennkablarna eller inte. Men nu verkar det värsta vara över, så fortsätter nog kolla på tvn! Kan inte sova utan tv, så får chansa ;)
God natt!

Orka

Kan fortfarande inte logga in på blogg-appen! Har ingen dator här för den har Jesper i Sthlm. Men han kommer hem i natt så då blir det enklare att blogga. Kan liksom inte lägga upp bilder i mina inlägg när jag bloggar genom mobilen... Vill att appen ska sluta krångla nu!! Har tråkigt så jag vill kunna blogga klokt! Jaja.. Det löser sig nog!
Just nu sitter jag framför tvn och är helt proppmätt! Pappa va förbi med Maxmat för en stund sen :) är så sjukt trött hela tiden. Har inte orkat gå ut genom dörren på hela dagen :/ tur att jag har världens bästa pappa som köper mat åt mig :) nu ska jag smälta maten innan jag tar itu med disken!
Peace <3

Irriterande!

Åh va jag blir trött på att blogg-appen inte funkar!!! Kan inte logga in... Blä!
Nu är jag och mamma på väg till Apoteket! Intresseklubben antecknar. Jag är sjukt trött idag efter båtresan igår kväll. Jag är seg och helt efter i skallen känns det som. Hade avslutning i skolan med mina fina, underbara vänner! Kommer sakna alla sjukt mycket i sommar! I höst kommer jag ju inte fortsätta plugga med dom :/ men tänker hälsa på så ofta att dom tröttnar ;)
Nu måste jag sluta skriva för jag blir åksjuk av att åka bil och skriva samtidigt!
Peace <3

Skolavslutning idag

Ska snart till skolan och träffa min vänner innan sommarlovet börjar på riktigt! I höst kommer jag förhoppningsvis jobba eller ha praktik. Ska bli skönt att pausa från pluggandet!

Båten

Nu ska jag ta båten hem till min ö! Är trött och har migrän så det lär bli en rolig båttur.. Dessutom blir jag alltid åksjuk :P kul! Har bokat en hytt så jag kan vila. Men det verkar vara nått skumt för jag hörde flera stycken som sa att dom hade samma hyttnummer som jag :S det va fem pers i den familjen och det finns bara fyra platser. Plus att det va en gubbe som också hade det här hyttnummret. Bara jag får lite lugn och ro så spelar det ingen roll hur många jag får dela hytt med! Nu ska jag trycka i mig värktabletter och be till gud att min migrän släpper!


Åka lastbil

Nu ska jag åka lastbil med min pojkvän för första gången! Spännande! ;)


Mer bilder

Älskar att fotografera! Men min kamera i min iPhone har inte fungerat på flera månader.. Nu funkar den så jag passar på att ta massa bilder så ofta jag kan :) här är några jag tog nyss. Jag är typ inte så duktig, men jag tycker det är kul så varför sluta med det :)


Bilder på lägenheten

Tänkte lägga upp några bilder på Jespers lägenhet :) den är sjukt fin!


Ensamt

Sitter i Jespers lägenhet för mig själv och kollar på Disney channel ;) Jesper är och jobbar sin första dag på nya jobbet! :) hoppas det går bra för honom. Jag tror jag ska diska och städa lite åt honom. Då blir han nog glad ;)


Målar naglarna!

Sitter i köket och målar naglarna med mitt nyinköpta nagellack :) färgen är mycket finare i verkligheten! Isadora Wonder Nail i färgen "Marzipan"


Trött!

Shit va trött jag är! Har varit en lång dag. Dags att sova snart känner jag. Gillar verkligen lägenheten! Kommer nog kunna trivas här :) sjukt lugnt område så det är ju bra! Finns ingen balkong dock :P men då röker man väl lite mer sällan ;) orkar inte gå i trapporna upp och ner hela tiden :P får bygga en hiss!


Kör runt som galningar!

Nu är vi äntligen i Sthlm :) har kört runt lite överallt och försökt hitta Ikea kungens kurva! Hittade det precis ;) nu jävlar ska det handlas! Hann knappt lämna in grejerna i Jespers lägenhet innan vi åkte igen :P jag pallar inte bara sitta och glo i en lägenhet! Nu ska vi in i paradiset och shoppa ;)


Försöker packa!

Imorn tar vi båten till fastlandet :) det blir första gången som jag får se Jespers lägenhet! Han kommer jobba i veckan så jag får utforska Sköndal för mig själv :P ska antagligen träffa några vänner som jag inte sett på flera år! Kommer bli sjukt kul!
Jag försöker packa men orkar inte riktigt :P måste till affären och köpa donuts till båtresan förresten! Jag är för glömsk så kommer säkert glömma det om fem min.. Haha


Studenten!

Idag tog jag äntligen studenten!! Nice som fan :) ingen skola längre! Kör på praktik ett tag tills jag får jobb! Pengar får jag ändå, så slipper stressa och hitta ett jobb nu på en gång. Lär tillbringa mycket tid i Sthlm i sommar hos Jesper så det är ändå skönt att jag inte har något jobb :)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma med Fanny! Orkar inte festa nånting :P
Peace <3


P-stav!

Har haft min p-stav sen februari i år. Biverkningarna är sjukt jobbiga! Senaste tiden har jag inte kunnat äta nånting för jag har så ont i magen :/ måste ta ut den så fort som möjligt. Inte okej att man ska behöva må så här dåligt.. Det är inte värt det. Jag har sjukt jobbiga humörsvängningar hela tiden. Ena stunden är jag förbannad och sen blir jag ledsen och nedstämd. Har ångest typ varje dag och är sjukt trött. Måste ibland lägga mig och sova flera gånger per dag, och det har jag aldrig nånsin kunnat göra innan! Inte ens när jag va liten kunde jag sova middag på dagarna! Pallar inte må så här dåligt bara för att slippa bli gravid :S men jag kan inte äta p-piller heller, så måste hitta nått annat preventivmedel. Fan va jag blir trött på det här.. :/


Kapten röd!

Sitter i bilen med Jesper på väg till byggmax och lyssnar på kapten röd! Älskar hans musik. Texterna berör mig verkligen. Har många minnen till hans första album "Stjärnorna finns här". Lyssnar på "Saknade vänner" och tänker på min bror Robban som dog förra våren. Men jag vet att han har det bättre där han är nu <3


Dipdye!

Jag bara måste göra "dipdye" i mitt hår! Tycker det är jävligt snyggt. Inget jag vill göra på mig själv dock ;)


Stockholm!

Min pojkvän flyttar upp till Stockholm på måndag, och jag är liiiiite avundsjuk bara! Jag vill också flytta nu! Men det blir inte av än på minst ett halvår. Fy fan va skönt det ska bli att lämna den här lilla ön där alla vet allt om alla! Jag lär bo hos Jesper ganska mycket i sommar så det blir nog nice ändå. Överlever här ett tag till, förhoppningsvis ;)


Kissemissen!

Jag bara måste visa lite bilder på min älskade katt!


Lite om mig!

Kanske ska berätta lite om mig själv :)
Emelie heter jag och är 20 år! Bor just nu på Gotland med min pojkvän och min lilla kissemiss som heter Monki :) Jag har just nu praktik på ett café, och jag älskar det! Baka cupcakes är bland det bästa jag vet (jag kan sitta i flera timmar och dekorera dem! Finns nästan inget bättre!).
Om jag ska beskriva mig själv med 3 ord så måste jag nog säga att jag är pratglad, positiv och ibland väldigt galen! Nu finns det nog inte så mycket mer jag kan berätta för tillfället :P Nu ska jag springa ner till tvättstugan!

Peace out <3


Nu kör vi!

Nu börjar jag blogga igen! I min förra blogg uppdaterade jag inte så ofta. Tror inte jag har bloggat klokt på flera år! Men nu ska jag skärpa till mig!


Välkommen till min nya blogg!