Arg!!!

Blir så sjukt arg på gravida kvinnor som säger att det är helt ofarligt för fostret om man röker!! Hur fan kan man bli en bra mamma om man sätter sina behov före barnet redan innan det är fött?! Om man lyckas trappa ner till nån i veckan/månaden är det väl duktigt, men det är fortfarande farligt. Förstår inte hur folk tänker ibland alltså.. Dom som fortsätter röka som vanligt under graviditeten är inte särskilt intelligenta.. Ville bara avreagera mig!!


Kommentarer
Elvira säger:

Jag rökte under hela min graviditet, säger inte att det inte är farligt men min dotter har varit fullt frisk sedan förlossningen, och även inne i magen!
Jag anser mig själv inte som en dålig mamma för att jag rökte under graviditeten, jag vet att jag är en bra mamma ändå!
Och sedan så är det så att märker man att barnet inte mår bra i magen när du röker, dvs att du får komplikationer elr dylikt skulle nog dom flesta rökande gravida kvinnorna sluta röka.
Personligen tycker jag det är dumt att yttra sig om sådanna saker som hur folk är som mammor och vad dom gör för fel om man inte har vart där själv elr har ett eget barn.
Kram på dig Emelie och hoppas allt är bra med dig börsil pöddingen!

Svar: Då är du ett undantag ;) du verkar vara en jävligt bra mamma! Vi får ta och ses tycker jag! Jag flyttar snart till Sthlm och då är det lite lättare att ta sig runt i Sverige :) puss!
Emelie Olofsson

2012-09-26 | 13:16:59
Bloggadress: http://ainaelviras.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback