Båt

Nu sitter jag på båten :) är svimfärdig och andfådd, men får stå ut i några timmar! Sen får Jesper ta hand om mig :)


Söt

Söta Monki!


Wie

Idag åker jag upp till Jesper! :) även fast jag är jävligt sjuk, så vill jag åka! Jag får vila på båten :) tog en hytt, så förhoppningsvis får jag vara för mig själv. Jag ska ta med datorn så jag kan kolla på nån bra serie :) nu sitter jag och myser med Monki. Hon märker typ alltid av att jag ska åka, för hon blir extremt gosig timmarna innan jag drar :P jag har en konstig katt. Jag borde packa, men jag kan inte lyfta bort Monki! Hon är för söt :)


Orka

Jag har fortfarande feber och mår sjukt dåligt.. Imorgon måste jag verkligen ringa vårdcentralen. Det är jävligt många som är sjuk just nu :/ många som har influensa.. Jag ska till Jesper imorgon, och då vill jag ju inte vara sjuk :( hoppas det går bra hos doktorn! Om dom har tid för mig imorgon vill säga!


Hem

Är på väg hem från mitt möte nu. Fick ingen tatuering idag... Blir nästa torsdag! Istället gick jag och Ludde på stan :) skönt att bara få umgås och prata för oss själva lite. Annars brukar det alltid vara andra med, och då kan man inte prata på samma sätt! Så det behövde vi :) nu ska jag hem och träffa Emma!


Yay

Ska tatuera mig idag :D jippie! Jag och Ludde ska snart börja gå mot tatueringsstudion :) hoppas verkligen att dom kan göra på mig idag, annars blir jag sur :P


Noter

Ska göra en liknande sån här tatuering imorgon, om jag har råd :P målar bara lite slarvigt just nu. Orkar inte göra noggrant ;)


Målar

Sitter och målar lite! Har inte gjort det på flera år, så är lite ringrostig :P


Sjuk...

Jag är sjuk jämt nu för tiden!! Vad är det för fel på mig? :P jag tror jag måste prata med en doktor. Feber varannan vecka är inte så bra va! :S


Today

Idag har jag feber och är sjuk, så det fick bli mys-kofta ;) (Monki visar upp sin bästa sida!)


Tattoo

En liknande sån här vill jag ha!!!


Blä

Jag vill göra armband, men har typ ingen tråd... Det suger! Får se om jag hittar nån annan tråd bland mina grejer. Jag ska ner på stan på imorgon eller på torsdag. Måste verkligen ha tråd! Och förvaringspåsar :P


Veterinären

Idag ska jag till veterinären med Monki. Hon ska vaccineras. Sen ska jag även höra med dom om dom kan kolla upp ifall hon är dräktig :) undersökningen kostar 1050.. Tänkte fråga om dom kan känna lite på henne iaf ;) har inte råd med ultraljud och röntgen :S jag hoppas fan att hon är dräktig!! Vill ha kattungar <3


Jobbigt

Ligger på soffan och kollar på färjan på kanal 5 ;) är trött och orkeslös, som vanligt! Jag känner att jag behöver ett jobb snarast.. Behöver få energi och meningsfullhet! Inte så att jag tycker livet är meningslöst, men jag behöver en sysselsättning. Det gör väl alla? Problemet är att jag inte bara kan ta vilket jobb som helst.. Jag behöver en coach som går med mig till jobbet, är med mig på jobbet och följer mig hem. Jag klarar bara av några timmar av jobb. Blir det för mycket så raseras allt här hemma. Sjukt jobbigt att hitta en balans.. Det tar tid och energi, men det kommer lösa sig! Jag måste bara ge det tid.. Och tid har jag mycket av!


Tatuering!

På torsdag ska jag tatuera mig :D men kan inte avslöja vad jag ska göra, för det är en överraskning till min pojkvän ;) jag ska inte skriva hans namn eller nått sånt, men den ska representera honom :) ingen kommer förstå ett den är för honom, förutom han och jag ;) jag kan knappt vänta!! Älskar att tatuera mig :D


Monki

Jag har fan världens finaste kissemiss!


Födelsedag <3

Idag fyller min Monki 1 år :) känns som att hon nyss var en liten kattunge! Ska skämma bort henne extra mycket idag ;)


Slitsamt

Fan va jag har ont i ryggen och axlarna! Sitter som en säck potatis när jag gör armbanden :P men det är värt det. Om mindre än två veckor är det kräklingbo-marknad, så behöver göra många :P tog en paus nu för att röka. Ska fortsätta nu ;) sen sova! God natt


Söt!

:)


Mysigt

Idag ska jag och Jesper bara ta det lugnt och mysa :) han åker tillbaka till Sthlm ikväll, så vi får se till att umgås ordentligt :) vi tittar just nu på biggest loser. Jag fattar inte att folk kan låta det gå så långt! Jag hade aldrig tillåtit mig själv att bli så stor! Jag gick upp 10 kilo av min p-stav, men nu när jag tagit ut den börjar kilona ramla av med en gång. Jag vill ha bort dom :P självdisciplin!


Helt slut

Kom nyss hem. Är helt jävla slut! Skulle kunna sova.. Men det är lika bra att jag håller mig vaken, så jag kan sova ikväll. Jag tror jag ska göra lite armband. Har sålt en hel del nu :) behöver fylla på lagret! Snart är det kräklingbo-marknad, så behöver många, många fler armband!


Marknad!

Jag och Jesper har precis varit på marknad i slite! Är helt slut nu.. För mycket folk :P köpte iaf ett linne med en söt katt på :) sen köpte Jesper en ring till mig ;) nu ska vi handla, sen åka hem och vila! Senare ikväll ska vi till Jespers föräldrar i havdhem :)


Väntar!

Står och väntar på bussen just nu. Ska till habiliteringen på möte. Jag har inte varit där sen i vintras, så det behövs nog ett möte nu :P efter det ska jag på bolaget och handla lite alkoholfritt till ikväll ;) skriver nog sen


Taggad!

Ikväll ska jag och Linda ut på krogen :) jag har inte varit ute nånting sen jag slutade dricka! Nästan 28 veckor sen jag drack alkohol :) känns sjukt bra! Det blir nog en kort krogen-runda, eftersom att jag inte är van att gå ut nykter :P plus att Jesper kommer till Gotland ikväll :D längtar! Men innan krogen och Jesper ska jag på möte och tvätta ;)


Titta

Titta vad vi hittade på vägen hem :) dubbla regnbågar!


Silver och rosa

Det här söta armbandet blev jag helt kär i! Visst blev det fint? :) glömde skriva förut att alla armband kostar 50 kr!


Turkos och svart

Gjorde precis det här armbandet :) börjar få dåligt med pärlor! Ska hämta ut fler sen som tur är ;)


Måste!

Måste göra fler armband inför kräklingbo-marknad. Har gjort ca 60 st nu, men vill ha runt 100 st med mig dit. Ifall många vill köpa ;) jag hoppas det! Behöver pengar :P ska nog sätta mig med pärlorna nu på en gång!


Toppen

Har varit på möte precis. Om hur länge jag ska bo kvar i lägenheten och ha stöd av personal. Eftersom att jag har mina diagnoser, atypisk autism och adhd, så behöver jag stöd och hjälp i vardagen. Men jag börjar klara mig mer och mer på egen hand :) känns sjukt skönt! Jag är på god väg mot självständighet! Livet känns sjukt bra just nu :)


Konstig katt

Min katt är fan inte normal!


Orka

Har världens huvudvärk, så ska nog sova snart! Jag och Fanny har precis sett Insidious. En av dom få filmer jag kan få kalla kårar av! Älskar skräckfilm! Finns det något bättre? :D


Like a boss!


Trött!

Jag är trött som vanligt idag :P har varit borta på säve och hälsat på min gamla lärare. Känns så konstigt att jag inte går där längre! Dom nya ettorna är fan bara 16! Känner mig gammal :P jag närmar mig 21 nu. Men jag är nog fortfarande 16 i sinnet ;)


Tatuering

Ska tatuera mig nästa vecka :) hittade lite roliga tatueringar ;)


Dåligt

Känns som att jag knappt bloggat nånting senaste tiden :P har inte haft så mycket att skriva om. Väntar på att få börja jobba lite! Har haft sommarlov sen i början av juni typ, så ge mig ett jobb nu! Jag ska snart på möte på af som tur är :) can't wait! (Visst är jag snygg?)


Kanin

Fannys söta kanin kom och hälsade lite :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3567976/images/2012/pic_5033a266ddf2b31f070003c5.jpg" class="image">


Äntligen

Jag har haft problem med min mage hela livet, och idag fick jag svar på vad det är jag har! Jag har IBS. En sjukdom som påverkar i stort sett hela mag-tarmområdet. Känns sjukt skönt att ha fått ett svar efter 20 år av smärtor! Nu ska jag börja hos en dietist och börja med lite mediciner :) hoppas jag kan få slippa ständiga kramper nu! Känns så jävla bra just nu :) doktorn jag träffade va helt underbar! Tack!


Mys

Fanny är här :) hon ska bo här nån vecka. Skönt med sällskap. Då har Monki sällskap när jag är i Sthlm också :) vi har suttit och gjort massor av armband hela dagen, så nu är jag helt slut i huvudet! Blir vila en stund framför tvn :P sen ska jag försöka släpa mig till affären!


Armband

Gjorde några armband i helgen :)


Fullt upp

När jag vaknade förut slog det mig att jag har fullt upp hela dagen! Ska träffa massor av folk och fixa saker hemma. Det kommer bli en lång dag! Bäst att börja dagen med en ordentlig frukost då ;)


Båten

Sitter på terminalen i Nynäs och väntar på min hamburgare! Snart kommer båten :) skönt att komma hem till sin egen säng! Vi delar en liten säng hos Jesper, så jag ligger typ alltid på kanten :P nu ska jag äta. Skriver nog när jag kommer hem ikväll!


Tråkigt

Är sjukt uttråkad just nu! Vi ska nog röra oss mot Nynäs snart. Båten går vid kl 20, men vi tänkte kolla lite affärer eller nått fram tills dess :) vi båda har tråkigt, så kan lika gärna hitta på nått! Jag är sjukt rastlös :P orkar inte ligga på sängen och kolla tv i flera timmar!


Yay

Jag blev aldrig magsjuk igår! Tur som fan! Idag mår jag bättre :) ikväll ska jag hem och träffa min Monki :) imorgon kommer Fanny till mig med sin kanin Ozzy. Dom båda ska bo hos mig ett tag ;) det lär bli fullt hus! Speciellt om Monki ska ha kattungar :P det blir nice! Idag ska jag göra armband och packa. See ya later :)


Usch

Känns som att jag kommer bli magsjuk :( Jesper är dålig redan. Stor risk att jag också blir det då.. Jävligt kul när jag har möten hela nästa vecka :( håller tummarna att jag slipper! Ska försöka sova nu, så kanske jag mår bättre imorn! God natt <3


Armband

Gjorde precis det här söta armbandet :)


På väg

Sitter i bilen på väg till biltema! Vi har precis varit på Ikea och i Skärholmen ;) är helt slut efter Ikea med alla jävla människor överallt. Klarar inte riktigt sånna situationer. Men jag överlevde :P ikväll ska jag troligtvis träffa Berivan! Hoppas verkligen hon kan :)


Duktig

Jävlar va jag har städat och tvättat idag! Duktigt som fan ;) nu kollar vi på "Pang på pensionatet" och äter chips :) imorgon ska jag antagligen träffa min fina Berivan! Sen ska jag försöka få med mig Jesper till Ikea och Biltema ;) Yeah!


Städa

Idag måste jag nog städa lite hemma hos Jesper, för det ser förjävligt ut :P han är inte den bästa städaren! Tur han har mig då ;) förutom städning så lär det bli en lugn dag :) kanske ska tvätta lite också, om det finns tvättid. Det brukar va fullt om man bokar samma dag man vill tvätta. Nu ska jag nog ta tag i mina hemmafru-sysslor ;)


Båt!

Nu sitter jag på båten :) fick en egen hytt! Skönt. Brukar alltid få dela annars. Ska bli skönt att träffa min Jesper igen. Vi sågs i söndags senast, men det känns som att det va längesen! Ska försöka träffa Berivan nu när jag är uppe. Vi har inte träffats på flera år!!! <3


Packa pappas packsäck

Håller på att packa! Eller, jag tog en paus nu för jag orkar inte :P jag är sämst på att packa. Det tar flera dagar för mig att få ordning på allt som ska med. Jag packar om minst 10 gånger :P ibland tycker jag att jag är lite för omständlig! Men men :) Cornelia kommer förbi en stund innan jag åker, om hon lyckas vakna i tid ;) vi har fan inte umgåtts sen i vintras! Nu när jag har varit på ön försöker jag träffa så många jag kan :) nästa vecka är jag också hemma, men då har jag möte på tisdag och fredag och två möten på torsdag :P rolig vecka va? Nääää.. Men det är lika bra att ta tag i det på en gång ;) nu ska jag försöka med packningen igen! Hörs senare!


Igår

Så här fin var himmelen igår kväll!


:)

Idag åker jag till Jesper! :D är lika förväntansfull varje gång! Snart har vi varit tillsammans i 8 månader :) jag är lika kär som jag var i början! Känns helt underbart :) kunde inte varit lyckligare!! <3


Trött!

Är trött, som vanligt! Idag har jag träffat många vänner. Haft en bra dag :) nu tänker jag försöka göra lite armband! Behöver verkligen göra många innan marknaden i Kräklingbo!


Senaste

Gjorde nyss det här armbandet :) känner mig inte särskiljt inspirerad idag, men försöker ändå :P


Nice

Här är förvaringen jag köpte till mina pärlor :) väldigt nöjd! Behöver nog en till ;)


Chill

Drack precis kaffe med Fanny :) hon ska snart till frissan, så då ska jag nog göra armband ;) först ska jag ta itu med tvätten! Jippie!!!? Men behöver rena kläder när jag drar till Jesper :P är så jävla varm just nu, så sitter med ansiktet i fläkten!! Vilken värme vi fick helt plötsligt!


Happy

Idag kommer Karina och Stoffe hit! :D sitter och väntar på dom nu ;) vi har inte setts på hela sommaren känns det som! Måste nog försöka hinna tvätta lite idag, för jag åker till Sthlm imorn :) men Fanny kommer hit sen också, så får se vad jag hinner med :)


Intresserad av att köpa ett armband? Maila mig: [email protected] Priser: dom stora kostar 50 kr, dom små kostar 15-20 kr!


Armband

Har varit dålig på att lägga upp bilder på mina armband. Ska bli bättre! Här är några jag gjorde idag :) Fanny gjorde ett av dom ;)


Toppen!

Idag är jag mycket piggare :) Fanny är här nu och hjälper mig fixa med pärlorna ;) blir nog en lugn dag idag, förhoppningsvis :P har några beställningar på armband som jag måste göra idag. Men det går nog fort! Har inte gjort armband på en vecka nästan. Abstinens!!! :P


Sjuk

Har feber och mår allmänt kasst.. Har inre orkat göra så mycket idag. Tog en sväng på stan med Emma, för jag behövde köpa förvaring till mina pärlor. Har suttit och sorterat dom i flera timmar nu. Orkar fan inte mer :P tror jag ska gå och lägga mig snart. Lika bra ;)


Stjärnfall

Någon som såg alla fina stjärnfall inatt? :) jag gjorde! Vaknade nyss, för jag var nog vaken lite för länge :P när jag tog sista ciggen för kvällen så slutade det med att jag satt ute på balkongen i över 30 min. Kunde inte slita blicken från himmelen :) lånad bild från Google!


Skööönt

Kom hem för två timmar sen, men har inte orkat blogga :P det första jag gjorde när jag kom hem var att springa till Robin och hämta Monki! Fast hans dörr är precis bredvid min dörr, så springa dit kan man ju inte. Men nästan ;) ska snart gå och lägga mig, för det har varit en jävligt lång helg! Har iaf lyckats fylla garderoben liiiite till, så är nöjd med helgen ändå :) God natt!


Åka båt

Väntar på att få gå på båten nu. Det är bland det tråkigaste som finns! Bara sitta och vänta :P tiden går ju alltid extra långsamt då.. Jag längtar verkligen hem nu! Har lite abstinens efter att göra armband! Har inte haft med mina pärlor till Sthlm :P ville gå förbi en pärlbutik förut, men det hann vi inte :( stackars mig...


Tröttare

Blev en väldigt jobbig dag för sega Emelie! Det regnade lite förut, och då är ju alla människor på stan såklart! Så nu är jag tröttare än nånsin.. Sitter i bilen på väg till båten nu iaf. Snart hemma :) då kan jag äntligen ta det lugnt och pusta ut! Det positiva med den här dagen är iaf att jag hittade massor av kläder på rea ;) två bh, en t-shirt och ett par byxor :) betalade bara 200 kr för allt! Helt okej pris ;) lägger upp bild imorn eller senare!


Trött

Sitter på t-banan in till centrum för en snabb shoppingrunda. Är trött så in i bänken! Sov nog för länge i natt :P vi ska med båten ikväll också! Ska bli skönt att komma hem :) slippa den här stressiga staden ett tag! Karina ska sova hos mig ikväll, så det ska bli extra kul att komma hem! Har inte träffat henne på hela sommaren :) saknar Monki också!


Världens bästa <3

Världens bästa Jesper och världens bästa Smilla <3


Mums

Titta vad Jesper vann till mig :) lycklig tjej <3


Hej hej!

Sitter utanför vid liljevalchs och chillar. Använder Jespers surfplatta. Är ännu lite ovan med den, så det här inlägget lär ta tid att skriva! 
Smilla och Jesper är ännu kvar på grönan. Jag fick lite panik på allt folk och alla getingar överallt! Så gick hit och satte mig i skuggan. Jag vill hem, men det lär nog dröja. Men bara Smilla och blir nöjd så är jag nöjd :) 
Försöker fokusera på nånting annat. Leker med surfplattan lite. Försöker hitta lite roliga appar. Min mobil är stendöd, så det blir intressant att ta sig hem utan "res i sthlm" appen.. Har bara åkt två gånger, men har typ resvägen i huvudet! 
(Jesper vann en 2 kilos kexchocklad  till mig, så nu hoppas jag att min pms går över!)
 Puss puss ♥

Wiee

Hänger på grönan medan Jesper och Smilla åker lite :) dead by april spelar just nu, så jag är i himmelriket!! :D fy fan va jag älskar dom! Står bra till här ;) orkar inte ställa mig närmare, men både hör och ser dom sjukt bra härifrån :D


Väntar

Sitter och väntar på bussen :) idag ska vi till grönan ;) har PMS, så det lär bli en spännande dag för alla inblandade! Förhoppningsvis blir det bättre snart :P


Trött

Vi sitter på bussen på väg hem just nu. Har varit inne i centrum en snabbis! Hittade billiga kläder på h&m ;) är helt slut nu, för det krånglade som fan förut när vi kom med båten. Jesper skulle hämta, men hans lastbil gick sönder i Norrköping. Jag och Smilla tog taxi till Sköndal, för jag har verkligen panik över tåg, byten osv. Men utmanade mig själv sen! Vi tog både buss och t-bana ;) och jag överlevde! Vi mötte upp Jesper på Drottninggatan och drog hem! Höll på att svimma. Värme, folk överallt och för lite mat i magen är ingen bra kombination!! Hem och sova.. Min snygga lillasyster åt en stor jävla räkmacka på båten ;)


Jag är redo!

Nu har jag lämnat Monki hos Robin, så snart är vi redo för avfärd :) Smilla är sjukt förväntansfull ;) en helg med storasyster på fastlandet händer inte ofta! Första gången nu :) ska bli kul! Vi tar en tidigare båt idag, så vi hinner med lite mer :) tänkte föreslå en shoppingrunda. Får se hur pigg Jesper är på den idéen! Nu måste jag packa det sista och slänga soporna ;) Puss puss


Soft

Min lillasyster är här :) vi tittar på scrubs och pratar skit. Imorn åker vi tillsammans upp till Jesper :) lär bli en rolig, fullspäckad helg :) har bla. planerat in grönan och Kista galleria! Jesper slipper gå med mig in i alla affärer nu när min syster ska med ;) han kan gå till sitt teknikmagasinet och hobbex, så går vi i alla roliga affärer istället ;)


Wie!

Jag tror min kissemiss är dräktig :) hon har alltid varit väldigt smal och aktiv. På senare tid har hon blivit svullen om magen, och det blir bara mer och mer för varje dag tycker jag :) hon äter inte mer än hon har gjort tidigare, så kan nog utesluta att hon är fet! En kompis hade henne förut, och då fick hon va ute. Så hon har nog varit ute och haft kul ;) älskar kattungar, så hoppas på att det ploppar ut några :) jag vet också att det kan uppstå komplikationer under förlossningen och även efter. Jag ska prata med veterinären om allt man behöver tänka på! Har även börjat kolla runt bland vänner för att se om nån vill ha en liten kisse :) så jag håller tummarna nu! Svårt att se hur svullen magen är på bilden kanske, men hon har alltid varit väldigt smal så jag ser skillnad iaf ;)


Strålande solsken!

Har vi inte här... Regnet öser ner :( Jag som har tvättid.. Har sprungit fram och tillbaka flera gånger, så nu går det att vrida ur mig! Den rena, torra tvätten blir ju blöt igen på vägen tillbaka :P Vart tog sommaren vägen? Hoppas det blir finare väder snart..


Oj

Gud va jobbigt det va att springa! Tog bara 2 km, som tur va. När det va ca 400 m kvar ville jag lägga mig ner och dö! Trodde seriöst att mina ben skulle gå av. Det märks verkligen att jag har gått upp i vikt! Satan va otränad jag kände mig! Blev andfådd efter tre steg. Hade värsta diskussionen med mig själv i huvudet. Ena sekunden sa jag åt mig själv att fortsätta springa, men då sa hjärnan åt mig att ge upp och kasta mig på marken, jag sa nej fortsätt springa, osv, osv! Kul va? Nu ska jag äta mat och vila framför tvn!


Tagga

Ska snart ut och springa ;) Nu är det dags att ta tag i det igen! Har inte sprungit på några månader, så nu jävlar! Väntar på att pappa ska höra av sig bara :) Så länge gör jag armband! Satan va jag ligger i!


Jobba, jobba, jobba!

Har suttit och gjort armband i några timmar nu :P Fick hem sjukt fina pärlor idag i form av peace-märken :)


Duktigt

Idag har jag typ inte gjort annat än suttit med mina pärlor! Mamma och jag pratade om att vi ska stå och sälja våra smycken på Kräklingbo-marknad :) Den är nån gång i september har jag för mig, så måste verkligen försöka göra så många jag kan fram tills dess ;) Här är några jag gjorde idag med mina nya träpärlor :)


Inspirerad

Gjorde precis ett till armband :) Idag känner jag mig lite mer inspirerad!


Peace

Gjorde precis det här armbandet :) litet men gulligt!


Slött

Vilken slö dag det har varit idag.. Har mest myst med min kisse och kollat på tv :) Är trött som satan, men vill hitta på nånting! Men vad? :P Städa kanske? Heh.. Behöver boka tvättid, så kanske ska gå ner och göra det. Då har jag ju rört på mig lite ;) Sjävla tvättandet kan jag ta itu med en annan dag! Nu ska jag ta en cigg, sen behöver jag sätta mig med mina pärlor igen. Inte så värst inspirerad idag.. Kanske ska kolla runt lite på internet och se om det dyker upp nått fint :)
Puss puss!
 
Världens sötaste Monki <3

Testar

Testade att göra ett armband i memory wire :) en stel tråd som man kan forma hyr man vill :) blev helt okej!


Nya

Här är några nya armband :) älskar dom neonfärgade pärlorna! Det turkosa kostar 50 kr, resten kostar 40 kr :)


Nice

Äckligt väder idag.. Usch. Jag som vill sola! Har typ solat två gånger i sommar :P känner mig som ett spöke.. Jaja. Jag får väl städa istället. Kuul! Ska även försöka göra lite armband :) mitt pärlförråd börjar bli lite fullt!


Äntligen!

Nu är äntligen min katt här där hon hör hemma! Satan va jag har saknat henne! Två månader bodde hon hos Anton, och jag har saknat henne varenda dag. Hon blev väldigt glad och lugn när vi sågs :) När hon kom in i lägenheten märktes det verkligen att hon kände sig hemma! Tur det. Snart ska Jesper med båten, så ska nog väcka honom ;)


Mysigt

Sitter på en brygga nere i Nisseviken :) Jesper och Olivia är ute och åker båt. Jag blir alltid så jävla sjösjuk, så jag sitter hellre på bryggan och kollar på ;)


Trött

Hade fest igår, så är ganska trött idag! Drack inte, men känner mig fan bakis ändå :P Konstig nog. Brukar alltid göra det! Jaja. Jag hade sjukt kul och trevligt iaf :) Det va väldigt längesen jag festade. Valborg va nog senast! Kul att träffa lite folk :) Dom flesta som va med bor nu mer på fastlandet, så man ses ju typ aldrig! Tur att man kunde styra upp nått när alla va hemma samtidigt :) Nu ska vi ut till havdhem! Min kissemiss är där nu :) Jespers mamma hämtade henne, för hon blev så arg på katthemmet! Haha :) Har inte sett henne på sjukt länge, så hoppas hon känner igen mig <3


Arg!

Ett katthem har tagit min katt och vägrar ge tillbaka henne :O Någon hade lämnat in Monki där för dom hittade henne på gatan. Sen har Anton försökt få tillbaka henne men det är ju fan omöjligt! Han har henne över sommaren för att jag reagerar på pälsdjur när det är pollen. Men Anton får inte ta tillbaka henne, så vi åkte dit idag, men dom sa typ att jag kan inte bara dyka upp från ingenstans och kräva att få tillbaka henne! Va fan är det om? Hon är ju min katt! Men nej det kunde inte lösas idag.. Fan va arg jag blir! En som jobbar där har tillochmed tagit hem henne till sitt! Får jag inte katten snart så ringer jag polisen!


Usch

Hatar att åka båt.. Blir alltid sjösjuk :( Nu åker vi den lilla båten också, och den gungar mycket mer än den stora! Skjut mig...


Åka båt

Snart åker vi på båten till Gotland! Lika kul varje gång ;) Saknar ön bara jag är borta en dag typ! Nu har jag varit i Sthlm en vecka, så vill till min lägenhet nuuuu!! Men inatt ska vi sova i havdhem. Åker nog förbi kubbvm sen också! ;)


Roligt

Sitter i tvättstugan och väntar på att få börja tvätta. Personen som har tvättmaskinen innan mig drar över på min tvättid.. Känns inte så himla kul :P jag får väl spela nått roligt på mobilen så länge ;)


Städa, städa varje fredag...

Satan va jag ska städa idag! Om jag orkar ;) nej men jag brukar försöka ta allting på en gång, så är man av med det sen! Skönast så. Ikväll tar vi båten till Gotland, så jag måste tvätta också :P Lika bra att jag börjar nu då!


Monki

Köpte dom här shortsen och mobilfodralet igår på Monki :) köpte även en vit tröja, men självklart spillde jag thaimat på den igår.. Haha


Yeah

Idag blev det en del shopping! Först kollade vi in en pärlbutik, och jag trodde jag hade dött och kommit till himmelen! Fy fan va nice det va! Dom hade inte så överdrivet många olika pärlor, men fina va dom! Gjorde av med 500 kr där inne :P Haha.. Sen åkte vi ut till Skärholmen :) handlade lite på Monki. Älskar den affären! Skulle köpt allt där om jag hade råd :P Frida och Jonas drog nyss så nu ska jag nog göra några armband ;)