Tvätt

Tvättar och tvättar men det tar aldrig slut! Har tvättat i några timmar nu :P är klar om några timmar.. Jag vill hitta på nått kul sen! Typ åka och shoppa ;) men allt hinner stänga innan tvätten är klar! Jaja, sånt är livet. Får se vad som hinns med :P har inte bloggar så mycket, för jag har inte haft nått att skriva om ;)


Kul

Vi har kul i regnet!


Bilar

Är ute och åker i Douglas nya merca ;) jag och Jesper hade en händelselös kväll fram tills Douglas kom förbi och livade upp oss! Nu ska vi titta på Jespers jobb.. Typiskt killar!


Båten

Jag skulle tagit båten för en timme sen, men jag pallade inte med den lilla färjan :S jag blir alltid sjösjuk.. Så jag tar båten kl 16 istället! Då är det den stora färjan :) känns tråkigt att jag missar några timmar med Jesper, men jag hade fan fått panik om jag skulle åkt den lilla! Jag är lite konstig ;) men det blir nog bra i slutändan!


Mysigt

Har haft myskväll hemma hos Douglas och hans vovve Frida :) kollade på true blood och snackade. Det var så jävla längesen vi sågs sist!! Skönt att vi är lika konstiga som vanligt tillsammans ;) nu är jag hemma igen och kollar på tv med Fanny :) ska snart sova för jag är sjukt trött! God natt :)


Söt

Världens sötaste <3


Yay

Imorgon åker jag till Jesper!! Ska passa på att köpa pärlor då, för jag har fått massor av beställningar på armband :D känns riktigt bra att folk faktiskt vill ha mina armband :) jag ska utveckla smyckestillverkningen snart med örhängen och halsband :) så snart dyker det nog upp lite nytt här på bloggen! Jag vill bara få in lite mer pengar först ;)


Kul!

Idag har jag haft otroligt många läsare! Tack så hemskt mycket! Kärlek till ER <3


Skräck

Tittar just nu på paranormal activity! Är det bara jag som gillar att sitta för mig själv i mörkret och se skräckfilm? Jesper tycker jag är konstig ;) det finns inget bättre sätt att se läskiga filmer! Hur kul är det att kolla med lamporna på och när andra är med? ;) det ska helst vara dåligt väder och ruggigt ute också!


Lite

Lite bilder på några av kläderna jag säljer! Finns mer!!


Rensar

Rensar bland alla mina kläder och skor. Hittat massor jag tänker sälja, så om någon här i närheten vill komma och kolla är det bara att höra av sig!! Har sjukt mycket jag behöver bli av med, så jag säljer allt jävligt billigt ;) passa på nu!


Glad!

Nej nu ska jag försöka va lite gladare och positivare! Jag har ett bra liv med världens bästa pojkvän och allt kommer bli bra! Jag har tagit mig igenom tusen gånger värre situationer!! Så jag ska fan klara mig nu också :) på fredag åker jag till Jesper <3


Satan

Åh vad jag hatar pengar.. Soc ger mig inte tillräckligt och nu i oktober kommer jag få mycket mindre pengar.. Hur fan ska jag klara mig!!?? Jesper ger mig lite pengar, men det räcker typ ändå inte.. Åh jag blir så trött på det här..


Möte

Väntar på att bli hämtad av pappa. Ska på möte. Sen kanske jag ska gå en sväng på stan och köpa present till mamma ;) hon fyllde år förra veckan, så hon ska få en försenad present av mig och Jesper :) nu måste jag göra mig klar!


Hej och hå

Idag har det inte hänt så värst mycket. Jag var hemma hos Frida en sväng förut :) vi drack te och pratade en massa om allt möjligt. Det var ett tag sen vi sågs, så vi behövde nog prata av oss lite! När jag kom hem la jag mig framför tvn och här ligger jag än! Ska se svenska Hollywoodfruar och dricka te, sen sova. Jag ska upp lite tidigare imorgon för jag har möte. Puss puss


Katt

Min katt sover med baktassarna i ansiktet.. Hon är så sjukt gullig!


Höst

Nu är det verkligen höst ute. Kallt och regnigt hela tiden. Löven börjar skifta färg också. Det är så sjukt fint! Älskar alla fina färger som kommer fram på hösten :)


Arg!!!

Blir så sjukt arg på gravida kvinnor som säger att det är helt ofarligt för fostret om man röker!! Hur fan kan man bli en bra mamma om man sätter sina behov före barnet redan innan det är fött?! Om man lyckas trappa ner till nån i veckan/månaden är det väl duktigt, men det är fortfarande farligt. Förstår inte hur folk tänker ibland alltså.. Dom som fortsätter röka som vanligt under graviditeten är inte särskilt intelligenta.. Ville bara avreagera mig!!


Haha

Natt-humor


Oj

Det var nyss värsta cat-fighten här nedanför mitt! Katterna skrek och lät förjävligt! Monki reste ragg och fräste åt mig för hon blev så förvirrad :P sen högg hon mig i foten och vägrade släppa. Haha.. Katterna blödde tydligen, men ägaren hämtade dom och tog dom till vetirinären, hoppas jag! Stackars katter. Och stackars Monki som inte fick vara med och slåss ;)


Orka

Sitter och sorterar mina pärlor :P satan vad många det är!! Blir nästan lite galen!! Jag ska gå och laga mat istället :P


God natt!

Nu säger jag god natt, för om en stund ska jag krypa ner i sängen och vänta på John Blund ;)


Oj

Nu har jag suttit och sorterat pärlor i flera timmar, och jag är knappt klar med en fjärdedel.. Så sjukt mycket! Gav upp för ikväll ;) ska se Dexter istället! Imorgon måste jag nog städa lite. Går runt och nyser hela tiden av allt damm ;) till och med katten nyser, så då är det nog dags att dammsuga va?


Pärlor

Nu åkte Jesper till båten :/ jag ska väl sortera alla pärlorna jag köpte förut! Sjukt många olika färger, former och storlekar :) så ikväll lär jag vara sysselsatt!! Ska se om jag hinner göra lite armband också :P sen ska jag bara ta det lugnt, för det har varit full fart hela helgen! Skulle kunna gå och lägga mig nu typ! Men jag skriver nog mer sen :)


Mamma

Idag ska vi hem till mamma och äta lite :) hon fyllde år förra veckan. Men först har vi handlat lite och nu ska vi hämta pärlor ;) behöver lite nya så jag kan få mer inspiration! Har inte orkat göra armband på ett tag :P kanske ska sätta mig med det ikväll när jag är ensam ;) nu måste jag kolla på vägen, annars blir jag åksjuk!!


Ont

Det är något fel på mina ben, för dom gör så in i helvete ont.. Inte träningsvärk, ledvärk eller muskelvärk, utan någon annan sorts värk. Svårt att beskriva ;) Jesper ligger på soffan och sover och jag sitter ute och tar en cigg innan jag också ska sova. Vaknade sjukt sent idag, men är ändå trött.. Måste vakna tidigt imorgon så jag och Jesper får lite tid för oss själva innan han åker hem! God natt :)


Skoj

Jag, Lucas och Angelica sitter och kollar på svenska Hollywoodfruar ;) bästa programmet! Gunilla är ju bara för störande.. Hon tror verkligen att hon är så jävla känd här hemma i Sverige. Haha.. Maria är rolig att lyssna på, för hon har inte riktigt alla hästar hemma ;) men vem har det egentligen! Väntar på att Jesper ska komma hit så vi kan åka och handla kyckling! Jag är hungrig som fan :P


Nykter alkolist

Jag är inte stolt över att jag är alkolist, men jag är jävligt stolt över att jag numer är en nykter alkolist! Har inte druckit på 32 veckor nu och det känns så jävla bra. Vissa dagar vill man bara ta ett glas vin och försvinna från verkligheten ett tag, men sen påminner jag mig själv om att verkligheten alltid hinner ifatt en. Så det är inte värt det. Min nykterhet är det mest dyrbara jag har just nu och jag måste verkligen ta tillvara på den här möjligheten till ett bättre liv! Alkohol är inte det viktigaste i världen, men ibland suger det att jag är 20 år och inte kan dricka! Men jag vill inte dricka och jag tänker inte dricka! Jag kan festa nykter och jag försöker vänja mig vid att gå på krogen nykter. Det är jobbigt, men jag älskar fan att gå ut och dansa! Man behöver inte alkohol för att ha kul!!


Humor

Humor på hög nivå!


Nice

Tittar på supersize vs superskinny med Fanny :P jag fattar inte hur folk kan tillåta sig själva att bli så grymt stora.. Jag skulle aldrig någonsin låta det gå så långt! Jag kan typ inte gå upp i vikt heller, förutom när jag hade p-staven i. Men då gick jag upp ca 15 kg och det syntes knappt :P så är nog ganska smal ;) tog ut den för ca 7 veckor sen tror jag och jag har nästan gått ner allt igen! Känns bra att kläderna börjar passa igen :) nu ska jag göra nån onyttig lunch och inte tänka på kalorier och sånt där skit. Upp i vikt går jag ju inte ;)


Hej hej!

Har inte riktigt orkat blogga :P jag och Jesper hade 9 månaders-dag igår/fredags! Vi gick ut och åt och skulle ha kollat på bio, men det orkade inte jag.. Hatar att jag ännu är sjuk och saknar energi. Men men, det går nog över snart :) fick provresultaten i torsdags och allt såg bra ut, så jag fattar inte vad det kan va.. Ett jävla virus som håller i sig i 4 veckor känns ju inte så stabilt. Men jaja, jag har ju inte dött än ;) snart ska jag, Jesper, Fanny och Dellan se film, om nu pojkarna kommer hit någon gång!


Sant


Fler

Här är bilder på fler armband som jag gjorde i måndags!


Bebis

Det finns inget jag vill ha mer än en bebis just nu. Hela jag skriker efter barn. Men det känns lite väl tidigt nu kanske. Jag och Jesper måste köpa lägenhet först och jag måste flytta härifrån upp till honom ;) jag längtar sjukt mycket! Visst kommer det bli tråkigt att lämna alla här på Gotland, men jag behöver vidga mina vyer lite! Jag känner mig redo nu! Ska faktiskt börja flytta upp lite saker i helgen ;) Jesper kommer hit imorgon och åker hem på söndag, så då får han ta med lite av mina grejer :) jag har så in i helvete med saker, så behöver nog några månader på mig att flytta :P (Monki gillar att sitta i badkaret av någon anledning!)


Myser

Ligger på soffan under täcket och myser och äter frukost :) kollar på desperata hemmafruar. Idag kommer nog Fanny hit. Tills dess ska jag ligga kvar här på soffan och uggla :P


Lite om mig

Det jag nu tänker skriva om är ganska jobbiga saker.. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag ska dela med mig av min historia så här öppet på min blogg. Men nu har jag bestämt mig! Jag vill få andra som har varit i samma situation att förstå att det finns alltid en väg ut. Det blir alltid bättre! Jag har en väldigt stökig bakgrund med missbruk, kriminalitet och självskadebeteende bland annat. Jag har suttit på behandlingshem, bott på ungdomsboende, haft LVU och nu har jag en lägenhet med stöd från personal. Jag har ADHD och atypisk autism, vilket gör mitt liv onödigt jobbigt ibland. Nästan varje dag märker jag av mina diagnoser, men jag låter mig inte nedslås! Jag har dessutom panikångest nästan varje vecka. Förut hade jag det varje dag, så jag lär mig mer och mer att handskas med det. Det finna mycket, mycket, MYCKET mer jag skulle kunna dela med mig av, men det får bli en annan dag. Sist vill jag bara säga en sak: döm mig inte för den jag en gång varit, döm mig för den jag är idag! Peace out!


Utmattad

Fan vad jag har varit effektiv idag!!! Tvättat, städat, diskat och lagat mat till pappa ;) nu har jag legat på soffan en stund och vilat. Ska nog sova tidigt ikväll. Fast nää, jag kan ju inte missa sex and the city kl 00 ;) så det blir att hålla sig vaken tills dess! Yeah, I'm weird..


Fler armband

Har försökt ladda upp bilder på armbanden, men det går typ aldrig!


Kort

Maria klippte mig ju i söndags. Hade sjukt långt hår innan :P Så här kort hår har jag nu!


Tvättar

Idag ska jag tvätta nästan hela dagen.. Sjukt kul :P kanske ska städa lite också, om jag orkar. Jag är sjukt uttråkad och vill hitta på nånting sen när jag tvättat klart! Men vad?? Jag kommer väl på något :P nu ska jag duscha lite snabbt, för tvätten är snart klar!!

Armband

Gjorde det här armbandet i måndags :)


Blir så trött

Nu har jag kommit hem. Har städat lite och ätit. På akuten tog dom ytterligare 6-7 prover, men hittade inget.. Så jag ska tillbaka till vårdcentralen, antagligen i veckan, och ta ännu fler prover. Yay så kul! Not. Men det känns iaf skönt att det inte var något allvarligt jag har :) ikväll ska jag kanske städa lite mer och göra några armband. Det behövs städas här, för jag har inte orkat städa ordentligt på sjukt länge ;) (Kolla vilka trevliga instrument som hängde i ett rum på akuten!)


Akuten

Idag har jag varit hos doktorn och tagit 100 olika blodprover.. Nu sitter jag på akuten och väntar, för jag ska kolla mina blodådror i benen och kolla kroppspulsådern. Jag har jämt problem med mina ben och fötter, så får se om dom hittar något! Det kan ju ha bidragit till att jag är så sjuk. På vårdcentralen hittade dom även ett litet blåsljud på hjärtat. Det visste jag inte att jag hade :P ingen som har sagt tidigare! Men det är helt ofarligt :) nu ska jag spela spel på mobilen och vänta..


Hem

Ska sova hemma för första gången på en vecka. Ska bli skönt att komma hem till min älskade Monki! Saknar henne sjukt mycket. Får se om hon har rivit lägenheten nu när hon har varit själv hela dagen ;)


Armbanden

Armbanden som jag lägger upp i bloggen går att köpa för 50 kr st :) finns endast ett av varje! Maila mig om om du hittar något du vill ha: [email protected]


Hej och hå

Hej och hå, kämpa på.. Bloggade inte igår för jag umgicks med Maria och Jesper :) Maria klippte av mitt hår, så nu är jag korthårig ;) hon har nog klippt av mellan 30-40 cm nu sammanlagt! Skönt att bli av med det slitna. Ska färga håret mörkt igen också ;) på tal om något helt annat: Maria tog med mina armband till sin skola i torsdags, och hon sålde för 800 kr åt mig :D 16 armband alltså! Fan va glad jag blev! Tack för hjälpen <3 nu ska jag göra lite nya armband!


Fler

Gjorde dom här armbanden förut också! :)


Nya armband

Gjorde lite nya roliga armband förut :) köpte dom små dödskallarna idag! Visst är dom söta :D


Pärlor :)

Idag åkte vi och köpte massor av pärlor! Är sjukt trött nu efter en dag på stan. Roar mig med att göra armband! Min tråd tog slut förra veckan, så nu äntligen får jag pyssla igen :) jag har inte så mycket att skriva om just nu :P förhoppningsvis händer det något kul snart ;) Maria ska klippa av ännu mer av mitt hår imorgon! Vill ha bort det slitna nu :) nu ska jag fortsätta med armbanden! Puss puss


Haha

Varje gång!


Tar det lugnt

Idag har jag bara legat i sängen och sett på tv :) sjukt skönt att bara ta det lugnt. Jag ska bara ligga här resten av dagen, tills Jesper kommer hem! Så fort jag är uppe och går får jag svårt att andas. Ikväll blir det att åka till en närakut och se om dom kan ta mer prover. Jag vill veta vad det är jag har! Så jag ska be dom kolla allt mellan himmel och jord! Någonting måste det väl va? :P


Humor

Jag har fan dålig humor :P skrattade lite för mycket åt den här


Fullt upp

Satan va effektiv jag har varit idag ;) har städat, diskat, tvättat, handlat, lagat mat och åkt fram och tillbaka till Maria :) första gången någonsin på t-banan ensam, och det gick bra ;) fick panikångest ca 10 gånger på vägen till bussen, men jag åkte ändå ;) stolt över mig själv! Trotsade många hinder idag :) så imorgon ska jag nog ta det lite lugnt! Nu ska jag softa framför tvn i en timme tills tvätten är torr :)


Väntar

Väntar på att en doktor ska ringa mig så vi kan diskutera hur vi ska gå vidare i utredningen om vad jag är för sjuk. Vet inte hur många olika test och prover dom tog förra veckan, men inget fel hittar dom.. Ska be att få göra lite allergi-test på pälsdjur osv. Men jag mår dåligt även fast jag är hos Jesper, och här finns inga djur. Men det finns ju sjukt många olika allergier.. Jag hoppas jag kan få kolla det snart ändå. Jaja, skriver bara om tråkigheter :P idag ska jag iaf ta mig till Hässelby och möta Maria :) det blir första gången någonsin som jag åker t-bana ensam :P men det ska nog gå bra. Hamnar jag helt åt helvete så är det bara att ta upp mobilen och kolla i appen "res i Sthlm". Jag älskar den! Nu ska jag duscha och göra mig i ordning :)


Kul

Nu är jag på båten. Det är ju så satans kul! Eller inte.. Blir alltid sjösjuk :P och jag har inga tabletter. Kommer bli en rolig resa! Har en hytt för mig själv iaf! Än så länge. Ibland kommer det folk senare.. Hatar känslan jag får när jag inte vet vad som kommer hända :S


:(

Idag fick jag svar på mykoplasma-testet jag gjorde förra veckan. Det var negativt, så jag har inte det.. Doktorerna hittar inget fel :/ men varför är jag då så jävla sjuk?! Ska antagligen få ta fler prover och ha kontakt med läkaren regelbundet. Blir jag inte bättre så skulle jag åka in till akuten igen och göra fler undersökningar. Jag hoppas att dom kan hitta något, så jag slipper gå runt och fundera. Nu har jag varit riktigt sjuk i över två veckor.. Jag ska be att dom gör massa allergitest också. Men jag försöker att inte tänka på det! Ikväll åker jag till Jesper, så då kanske jag mår lite bättre :)


Armband

Gjorde det här armbandet igår :) nu här jag hos pappa. Glömde ta med mina pärlor hit, så har typ inget att göra :P tråkigt.. Kanske ska gå igenom alla mina grejer som står kvar här i mitt gamla rum? ;)


Födelsedag!

Idag fyller min mamma år :) grattis på födelsedagen världens bästa mamma! <3


Haha

Yeah, right.. Är det så vi ska behandla våra män?


Tråkigt

Snart åker Jesper tillbaka till Sthlm :( vad ska jag göra då da? Jag får nog försöka göra fler armband ;) tror jag ska stå och sälja på marknaden i Klinte sista helgen i september :) jag hoppas jag kan få fler sålda då! Tror jag sålde mellan 10-15 st igår. Lite pengar fick jag ihop iaf :) nu ska jag vila innan jag måste laga mat!


Pigg

Idag är jag piggare :) men känner mig ännu sjuk.. Hoppas jag kan få penicillin i veckan. Har varit sjuk i två veckor nu :P lagom kul. Dom hittade inget fel, men får svar på mykoplasma-testet senast onsdag. Hoppas nästan på att det är det, så jag kan få medicin. Nu ska jag duscha, sen ska vi åka ut till Havdhem en sväng :)


Oj

Fan va skönt att få sova! Men det kanske blev lite för länge :P jag är ännu trött, men måste kunna sova sen med! Nu ska jag slappa framför tvn med Jesper resten av kvällen :)


Marknad

Nu har jag stått och sålt sen kl 9 ungefär! Satan va trött jag är.. Vanligtvis får jag alltid panikångest när det är fullt med folk och ljud överallt. Har ganska mycket ångest nu, men ingen panik :) vi ska inte stå här hela dagen tror jag. Det börjar bli lite för mycket för mitt huvud. Men jag försöker fokusera på att jag tjänar pengar på det här! Har inte sålt överdrivet mycket, men lite har jag fått ihop :) jag tar just nu en paus bakom ståndet. Behöver andas ut! Ska väl gå tillbaka snart, för stackars Jesper står där åt mig! :P


Satan!

Fan va vi försov oss då :P skulle varit på marknaden innan kl 8. Vi är på väg nu, men lär inte va där innan 9 :P det blir nog bra ändå! Men jag får alltid panik om jag är sen nånstans.. Jaja, marknaden håller ju på hela dagen! Nu ska jag andas lite så jag kan varva ner!


Taggad!

Jag är riktigt taggad inför imorgon faktiskt! Min lillasyster är sjuk så mamma kunde inte följa med. Men jag klarar nog att stå där själv ;) Jesper skulle vara med en stund iaf! Nu ska jag göra mer armband :D puss på er!


Marknad imorgon!

Imorgon kommer jag stå på Kräklingbo-marknad och sälja armband! Så åk dit och handla av mig ;) har gjort ca 100 st, så det finns mycket att välja på!


My little pony

Man kanske ska tatuera in en sån här? ;) då kommer nog Jesper döda mig ;)


Handlat

Jag kom hem från affären för ett tag sen. Monkis kattsand tog slut, så fick springa ner och köpa mer :P det är alltid lika kul att handla runt kl 10, för då är alla små söta tanter i affären :P det tog typ tio min för hon framför mig att bli klar med betalningen. Tur att jag inte hade särskiljt bråttom ;)


Nej nu blev jag sugen!

Fan ca jag blev sugen på att sminka mig.. Jag sminkar mig nästan aldrig! Max två gånger i månaden typ :P tycker att jag ser bra ut ändå, så varför då sminka mig? Gör det ibland om jag vill känna mig extra fin bara. Men naturlig skönhet tycker jag ibland är finare ;) fast imorgon ska jag nog sminka mig lite!


Orka

Nu orkar jag inte va sjuk längre :P behöver diska, så ska nog ge mig på det snart! Ludde har varit här idag, men han skulle möta någon nu. Får se om vi hinner ta en fika innan han åker hem senare :) nej nu ska jag diska!


Behövs

Jag tror jag ska försöka ge mig på armbanden ikväll! Tänkte försöka komma upp i 100 st, så jag har många till marknaden på lördag :) jag har gjort runt 90 st nu. Vissa behöver jag byta tråd på, men det går förhoppningsvis fort. Fixade några igår men gav upp efter en stund, för jag lyckades dra åt snörena så hårt att dom gick av.. Kul med pärlor i hela lägenheten! När man har en busig katt :)


Akuten

Kom hem från akuten för ett tag sen. Vårdcentralen hade ingen tid idag, så dom skickade mig till akuten. Dom hittade inget fel, men fick göra ett test på mykoplasma. Kommer få svar nästa vecka. Tills dess ska jag ligga på soffan och vila! Fast på lördag ska jag upp tidigt och sälja armband ;)


Sjuk..

Varför går aldrig min feber och trötthet över nån gång? Mår skit fortfarande.. Nu har det hållit i sig över en vecka :/ fick telefontid hos vårdcentralen kl 12. Får se vad dom säger.. Fan va jag klagar hela tiden :P kanske ska lägga till nånting positivt? Jag och Jesper har snart varit tillsammans i 9 månader! Jag är så lycklig med honom <3


Hatar

Fan va jag hatar att få dåliga nyheter.. Hela den här dagen har varit så sjukt jobbig.. Men jag börjar samla ihop mig själv igen. Jag blev så splittrad efter mötet. Nu känns det lite bättre. Men det suger ändå.. Jag har klarat mig igenom värre saker, så då ska jag fan klara mig igenom det här också!


Usch

Nu blev allt bara skit.. Kommer inte få jobba, inte få aktivitetsersättning eller något extra bidrag utöver socbidraget, som inte räcker till nånting.. Jag ligger efter med räkningar, har inte råd med mat eller nånting.. Jävligt kul! Så jävla jobbigt.. Vetifan hur jag ska lösa det här.. Men på nått sätt ska det väl gå..


Möte

Kom precis hem från ett möte på arbetsförmedlingen. Jag kan inte få börja jobba nu :/ jag behöver mycket arbetsträning först. Det kan ta upp till ett halvår innan jag kan få ett riktigt jobb. Känns både bra och dåligt. Jag är ju inte redo att jobba, så det är bra att dom kunde hjälpa mig att komma till insikt om det. Tråkigt att behöva vänta länge bara. Men det går inte att skynda på! Då skulle jag gå under.. Mina diagnoser (adhd och atypisk autism) stället till mycket ibland. Men jag kämpar varje dag, och till slut kommer jag lyckas leva ett någorlunda vanligt liv! :)


Helt slut

Hela helgen har jag haft fullt upp, så nu när jag kom hem kände jag verkligen hur sjuk jag är.. Blir att ringa doktorn imorgon :/ tror jag ännu har feber. Då har jag snart haft feber i en vecka.. Inte bra... Det gör ont när jag andas också.. Usch


Båt

Nu sitter jag på hamnterminalen i Nynäs! Skulle med båten igår egentligen, men fick panikångest.. Jag hatar att jag får det hela tiden.. Men det är bara att utmana sig själv varje dag, och till slut kan jag lära mig att hantera det helt och hållet :) det ska bli skönt att komma hem. Blir alltid helt slut av panikångesten. Idag mår jag bättre som tur är. Tog en hel hytt så jag får vara för mig själv!


:)

Idag ska jag träffa Maria :D har inte träffat henne på över ett år!! Får se vad vi hittar på :) hon ska nog klippa mig lite ;) ( En gammal bild på oss två <3 )


Converse

Mina nya, fina converse! :D jag har nog världens bästa pojkvän :) Tack så mycket <3


Paus

Nu sitter vi på wayne's coffee :) jag har köpt hårfärger i massor av olika färgen, nya vita converse och snygga underkläder ;) ska ännu hitta pärlor!


Shopping!

Idag ska vi shoppa lite ;) jag behöver nya skor, för dom jag har på mig är snart helt trasiga! Ska även köpa hårfärg och göra ny dip-dye :) tror jag ska prova en rosa nu ;) sen MÅSTE jag ha smyckes-tråd!! Min är slut, och nästa helg är det marknad. Då behöver jag en hög med armband :P jag ska se om jag hittar lite roliga pärlor också :)